Cevap: Mavzer Silahı

musa

Kullanıcı
selamun aleyküm üstadım tepenin düzlüyünde gerçek mavzersilahı çıkardık 40 santimde ,silahın 7 adım arkatarafında 25 santim yuvarlak paslanmaz çelikten 3 santim kalınlıhında demirden yuvarlak ortası boş. ortasında 10santime 10 santim demirden kare karenin ucunda 6.tılık demirden .50 santim demir bahlı demirin ucu sivri sivri tarafı silahın ucununun itikametine dohru . silahın tetiyi düşük dohu tarafına dohru gösteriyor. biz 50 metre silahın ucuna dohru gittiyimizde .3 tane mezar .yan yana deyilde dik dike dohru ,ilk mezar 5 metre boyu ,3metre eni var.2 mezar 1 metreye .1metre .3 mezar 3metreye.2metre .ilkmezarda dikili taşın arka yüzünde .yarımsantimlik murç izi var ön yüzünde . v harfi var .v.harfi üst sa köşede .v harfinin .boyu 5.santime. 5 santim şimdiden teşekkür ederim umarım bi işe yarar saygılar

karanar

Kullanıcı
o mavzerin arkasında bulduğunuz cismi tam anlamadım. rüzgar gülü gibi bir şeymi? bir de siz sanırım sonuca ulaşmışsınız. doğru mu anladım???

musa

Kullanıcı
o mavzerin arkasında bulduğunuz cismi tam anlamadım. rüzgar gülü gibi bir şeymi? bir de siz sanırım sonuca ulaşmışsınız. doğru mu anladım???
ilginiz için teşekkürler arka taraftaki yuvarlak nesne 25 santim çapında yuvarlak soba kapahı gibi ortası delik ortadaki boş alan 21 santim . tam ortasında 10 santime 10 santim 3 santim kalınlıhında paslanmaz demirden ve ucunda 6 lık demir birleşik 50 santim boyunda altılık demir ucu sivri silahın namlusunun baktıhı tarafta ilginiz için tesekkürler saygılar

Üst Alt