Cihaz Bölümüne Katılım Talepleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Katılım
22 Mart 2012
Mesajlar
9,504
Beğeni
16,966
Puanları
113
Konum
İstanbul
Kuralları okudum kabul ediyorum.
  • 1-Bu bölüme, Forumda en az 30 mesajı olan üye giriş yapma hakkını kazanır. Ancak; gereksiz mesajlar ile giriş hakkı kazanmak isteyenlerin uygunsuz, anlamsız,gereksiz mesajları silinecektir. Bu tür davranışta bulunan üye uyarılacak, uyarılara rağmen ısrarcı olur ise; süreli uzaklaştırma alacaktır.
  • 10-Bu bölüme tüm profilini düzenlemiş olan üye giriş yapma hakkını kazanır.(Avatar vs..)Avatarınızı değiştirmek için Tıklayınız.
iyi forumlar
 

Hamza Kulaç

Kullanıcı
Katılım
15 Haziran 2015
Mesajlar
1
Beğeni
0
Puanları
1
Sitemizde dedektör satış kiralama veyahut fiyat belirtme kurallara uygun olmadığından ve en önemli unsurlardan biri de ilgi ve alakası olmayan katılım konusu içinde yapmış olduğunuz paylaşım tarafimca silinmistir.

Kuralları okumanızı rica ediyorum selametle (Warning)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Erdem

Vip Üye
Vip Üye
Katılım
15 Nisan 2014
Mesajlar
1,629
Beğeni
3,252
Puanları
113
İngiliz bir vatandaş yarasaları inceleyip görmeden hissetmelerinin sayesinde her yerde rahatca gezebilmeleri sonucu araştırmalara başlar,RD 1000 diye bir radar üretir ve kanadalı bir vatandaşla ortaklaşa geliştirir radarı,bu radar yerin 8mt altındada bir nesne kablo,boru,boşluk,mezar,tünel vs ne varsa artık göndermiş olduğu radyo dalgaları ile çarpma sonucu kırılan dalganın tekrar yansıması ekranda görüntülenir,Bu görüntü ise bize ne olduğunu açıklar,Tabi bu kırılma gibi görüntünün öğrenilmesi kaidesi ile öğrenilir,Bu şekilde bir kaç mezar ve tünel,sayısız şekilde kablo,boru çeşitleri işim icabı görmekteyim,Bu radarla tanışmadan sonra sizlere tavsiye edebileceğim eşsiz bir sistemdir biz defineciler için
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst