Cnn Türk: Evinizde Hazine Var Diye 120 Bin Lirasını Aldılar | Define işaretleri ve anlamları

Cnn Türk: Evinizde Hazine Var Diye 120 Bin Lirasını Aldılar

TEVFiK

Vip Üye
CNN Türk: Evinizde hazine var diye 120 bin lirasını aldılar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
S.a. Sayın komana Ustam benim bilgisayar videoyu açmadığı için hiç birşey göremedim (ağla) vallahi ben 120 bin lira değilde 120 lira vermezdim çünkü ben evimin temelini yapmadan önce bir güzel bakardım.:rolleyes: Saygılar.

esrarengiz2828

Kullanıcı
komana ustam benimde başımdan buna benzer bi olay geçti arkadaş benim bu işlerle uğraştığımı bildiği için bana geldi telefonla aramışlar işte teyzemin evinde sarı sarı paralar var diye elimizden çıkartamıyoruz diye arkadaşa resimlerini atmışlar oda bana gösterdi dolandırıcıları çekemedik bu tarafa bi çeksek yakalatacaktık emisyon sikke basıp dolandırıyolar milleti ama Allah eline yüzüne bulaştırır onları sıkıntı yoh ustam elbet bunada bi çare gelecektir kimisi telefonla arar ben emniyet müdürüyüm der para ister kimisi küp gömer para ister

Moderatör tarafında düzenlendi:

Erdem

Vip Üye
Vip Üye
Yaşadığımız ahir zamanda dünya menfaati için yeni yeni dolandırıcılık icat edip (doğrusu bu eski bir dolandırıcılık yolu) insanların helal yollardan kazanıp biriktirdikleri umutlarını nasıl olupta yiyebilecekler anlamakta zorluk çekiyorum,Bunlar Ateyis olsa gerek inançlı olsalardı yapmazlardı değilmi

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
KAYSERİLİ ÜYELERİMİZ KIRILMASIN AMA
dünyanın en uyanığıyız diye geçinirler.:D bizlerde öyle biliriz.
şaka bir yana ,bu tipler çok farklı düzenle karşımıza çıkabilir. nelerine şahit olmadık ki.
şeytana uyanların şerrinden RABBİM KORUSUN.çok yazık çok.
hepimizin ibret alması bir ders çıkarması gereken konu.
emeğine sağlık KOMANA USTAM.

TEVFiK

Vip Üye
KAYSERİLİ ÜYELERİMİZ KIRILMASIN AMA
dünyanın en uyanığıyız diye geçinirler.:D bizlerde öyle biliriz.
şaka bir yana ,bu tipler çok farklı düzenle karşımıza çıkabilir. nelerine şahit olmadık ki.
şeytana uyanların şerrinden RABBİM KORUSUN.çok yazık çok.
hepimizin ibret alması bir ders çıkarması gereken konu.
emeğine sağlık KOMANA USTAM.
S.a. Vallahi bakın ustam bu söylediklerim yalan değil bir gün banada böyle söylediler evde tam benim O zamanki kayınbiladerin evi oda yeni yaptırmamışmı evi herneyse evin tabanını deldik altınıda binan 4 tarfındaki temellerine varıncaya kadar açtık ev havada kaldımı birde alttan gittiğim içinde toprak çöktümü.(sinirli) bende altında kaldımmı (sinirli) herneyse en sonundada karısından ve karımdanda birde güzelde dayakta yedikmi.:( evde sonradan tekrar yapıldımı.:D beni bu yüzden karımda kapının önüne koydumu.:confused: şimdi yatacak yer arıyorum

esrarengiz2828

Kullanıcı
teyfik ustam herkesin bi gün yatacak yeri olacak er yada geç sen lahitmi istersin yoksa oda tipimi buda benim şakam olsun özür

TEVFiK

Vip Üye
teyfik ustam herkesin bi gün yatacak yeri olacak er yada geç sen lahitmi istersin yoksa oda tipimi buda benim şakam olsun özür
S.a. Sayın Ustam Odanın İçinde Lahit olursa daha iyi olur derim.:D sakıldığımda sıkılmadığım yerde yatarım :D ama sonra kira için para istemsinler.:confused: Saygılar.

Üst Alt