Kazı esnasında yer sallandı burda bir kazan altın var alamıyoruz tilsimi nasıl bozucaz bir hoca getirdik ordek kesmeniz gerektiğini söyledi kestik oda işi cozmedi yeri bırakıp gittik .
Yer bilgisi sağlam Ustam biz hocayı yardım etsin diye getirdik """gerçek bir bilgi üzere direk noktayı bilmek suretiyle elimizdeki dedektör çok derini göstermiyor lakin kesin olarak nokta belli bulunduğumuz mevki itibariyle kiliseye 500 metreden fazla olacak şekilde uzağız eski gül tarlası var alanda kilise var kilisenin üzerine ev yapılmış yer kesin olarak kilisenin gomusu olduğuna inanıyorum papaz büyü yapıp gitmiş . Şimdi boş bir yer olsa tılsım olayı yaşanmaz hicbirsey canımızdan önemli değil ve caiz olmaz . Herşey nasip bu büyüyü bozacak bir metot vardır elbet burda paylasmaktaki maksadım akıl akıldan üstündür nasıl çözülür illa bir papaz mi bulcazÖncelikle neye dayanarak tespit yaptınız, işaret vs varmı ? sadece hocaya sorarak yaptıysanız unutun gitsin.
Yok usta yüzeyde taş yok kayada yok daha.Mekanda yığma taşlar var mıydı
Kilise malzemesi mahsen inde olur. Doğu tarafında kayalık ta olur. Kuyudan gidilen saklanma odası yada mahsende olur. 500 metre uzak geldi biraz. Farklı bir şey bulmuş olabilirsinizYer bilgisi sağlam Ustam biz hocayı yardım etsin diye getirdik """gerçek bir bilgi üzere direk noktayı bilmek suretiyle elimizdeki dedektör çok derini göstermiyor lakin kesin olarak nokta belli bulunduğumuz mevki itibariyle kiliseye 500 metreden fazla olacak şekilde uzağız eski gül tarlası var alanda kilise var kilisenin üzerine ev yapılmış yer kesin olarak kilisenin gomusu olduğuna inanıyorum papaz büyü yapıp gitmiş . Şimdi boş bir yer olsa tılsım olayı yaşanmaz hicbirsey canımızdan önemli değil ve caiz olmaz . Herşey nasip bu büyüyü bozacak bir metot vardır elbet burda paylasmaktaki maksadım akıl akıldan üstündür nasıl çözülür illa bir papaz mi bulcaz![]()
Gittiğiniz yerde küfürsüz abdestli ve sirkeli su içip öyle gidin. Allah'a sığının ya nasipKazı esnasında yer sallandı burda bir kazan altın var alamıyoruz tilsimi nasıl bozucaz bir hoca getirdik ordek kesmeniz gerektiğini söyledi kestik oda işi cozmedi yeri bırakıp gittik .
Gardaşım neyle uğraştığını bilmiyoruz en azından biraz bilgi versen örneğin hagi emare veya belgeyle burada çalışıyorsun papaz büyüsünü papaz dan başka kimse çözemez senin anlattığın yer sarsıntısı hissi sadece doğru mekandasın noktada hiç biriniz değil mekânda durmak aklınız yerinde kalırsa bir daha o mekanın 100 kilometre yakınından da geçemesinizYok usta yüzeyde taş yok kayada yok daha.