Define Ararken Öldüler | Define işaretleri ve anlamları

Define Ararken Öldüler

rex

<font face="tahoma" size="2" color="#000000"><b>Fo
Kullanıcı
Aman Dikkat Arkadaşlar
Bolu’da, define bulma umuduyla kazı yapan 35 yaşındaki Nadir Kuyucu, yaklaşık 10 metre derinliğindeki kuyunun içinde jeneratörden çıkan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saatlerinde, Abant Tabiat Parkı yolu üzerinde bulunan Yavurambarı mevkiinde meydana geldi. İstanbul’dan define aramak için gelen Nadir Kuyucu, Naim Kahriman ve Selçuk İnalgaç ormanlık alanın içerisinde kazı yapmaya başladı. Yaklaşık 2 metre genişliğinde, 10 metre derinliğinde kazı yapan üç arkadaş, daha sonra kuyunun dibinden iç tarafa doğru kazıya devam etti. Nadir Kuyucu jeneratörden çıkan gazdan zehirlenerek baygınlık geçirdi. Naim Kahriman ve Selçuk İnalgaç kuyunun içerisinde Nadir Kuyucu’nun hareketsiz yattığını görünce jandarmaya ihbarda bulundu. İki kişi zehirli gaz nedeniyle kuyudan çıktı.

JANDARMA VE 112 EKİPLERİ "Yasak Kelime" YERİNİ BULAMADI

Jandarma ve 112 Acil ekipleri ormanlık alanın içerisinde yaklaşık bir saat olay yerini aradı. Güçlükle olay yerine gidilirken, Nadir Kuyucu’ya ulaşamayan ekipler, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden yardım istedi. Kazı alanına ulaşan AFAD ekibi, kuyunun içerine inerek Nadir Kuyucu’nun cansız bedenini çıkardı. Kuyunun içerisinde kazı yapmak için kullanılan malzemeler de çıkarıldı. Nadir Kuyucu’nun cansız bedeni patika yollardan güçlükle aşağıya indirilerek otopsi yapılmak üzere Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

UMUT DÜNYASI
İstanbul’dan define aramak için bölgeye geldiklerini belirten N.Kahriman, "Burada define olduğu söylendi. Kazı yapıyorduk, bu olay başımıza geldi. Umut dünyası" dedi.

Jandarma soruşturma başlatırken, N.Kahriman ve S.İnalgaç ifadeleri alınmak üzere Abant Jandarma Karakolu’na götürüldü.
Alıntı Merkezi:

rex

Kullanıcı
Cevap: Define Ararken Öldüler

Kaçak Kazıdan Uzak Duralım, Ailemizi Üzmeyelim
Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Subaşı köyündeki ormanlık alana define aramak için gittikleri iddia edilen Ali Ç. ve Yaşar K. gözcülük yaparken, Seyhan Y. ve Halil S, ağaca bağladıkları halatlı merdivenle kazdıkları 9 metre derinliğindeki kuyuya indiler.

Arkadaşlarının kuyudaki gazdan etkilendiğini fark eden Yaşar K, jandarmaya haber verdi.

Olay yerine gelen jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerince Seyhan Y. ve Halil S, kuyudan ölü olarak çıkarıldı.

Cesetler, otopsi için Akçakoca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Alıntı Merkezi:

rex

Kullanıcı

En Güzel Hazine Ailemizle Geçirdiğimiz Zamandır
İzmir'in Bornova ilçesinde define arayan 2 kişi, kazdıkları tünelde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, polisi ve 112 sağlık ekiplerini arayan Erkan Şahin, ağabeyi Özkan Şahin ile arkadaşı İlyas Arabacı'nın Işıkkent semtinde boş arazide define aradıklarını, kendisini telefonla arayan ağabeyinin 'Kazdığımız tünelin içinde sıkıştık, zehirleniyoruz ve bayılmak üzereyiz' diyerek yardım istediğini bildirdi.

Erkan Şahin ile olay yerine gelen ekipler, Özkan Şahin'i (44) tünelin çıkışında, İlyas Arabacı'yı da (46) tünelin içinde ölü buldu.

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, Şahin ile Arabacı'nın metan gazından zehirlenerek öldüklerinin tahmin edildiği öğrenildi.

Ölen iki kişinin cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Alıntı Merkezi:

rex

Kullanıcı

Kaçak Kazıya Hayır

Bazen böyle üzücü haberleri hatırlatıp, yanlış düşüncelere kapılmanızı engellemek istiyorum. Yanlış anlamayın, kesinlikle şuna inanıyorum; definemekanı'nda bulunan her kez kaçak kazıya karşıdır:)

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin

elinize sağlık ustam hırs kurbanı olmayalım dostlar, mevlanın takdir ettiği rızk değişmez, bu itibarla kanunsuz kaçak işlere yönelmeyelim, hem kendimizi, hem sevenlerimizi üzmeyelim inşAllah...

HÜDAİ

Kullanıcı

Hepsine ALLAH'tan rahmet sevenlerine sabır diliyorum

UFUK

Kullanıcı

rex usta piysada insanları okadar riskli işlere teşvik edenler varki insanları bu konuda uyarmak lazım bizim görevimiz bu olmalı.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

Kaçak Kazıya Hayır

Bazen böyle üzücü haberleri hatırlatıp, yanlış düşüncelere kapılmanızı engellemek istiyorum. Yanlış anlamayın, kesinlikle şuna inanıyorum; definemekanı'nda bulunan her kez kaçak kazıya karşıdır:)

bu soldaki resimi sitelerde gören, hatırlayanınız varmı???? bana çok tanıdık bir sima gibi geldi. :-((

Son düzenleme:

rex

Kullanıcı

bu soldaki resimi sitelerde gören, hatırlayanınız varmı???? bana çok tanıdık bir sima gibi geldi. :-((
Tanımıyorum ustam
rex usta piysada insanları okadar riskli işlere teşvik edenler varki insanları bu konuda uyarmak lazım bizim görevimiz bu olmalı.
Umut dünyası saygı değer ustam. Gariban tutunacak bir ip bulduğu zaman daha bırakmıyor. Yalnız kanunlar hemen o ipi keser, dikkat edelim. Yanlış yönlendirenlerin ve yanlış yapanların bizim sitemize yani ''definemekani.com'' a üye olması şart.
Ustam biz bu yanlışı düzeltirizzz...
Hepsine ALLAH'tan rahmet sevenlerine sabır diliyorum
Umarım bir daha rahmetokumak zorunda kalmayız:(

Üst Alt