Abi onu almanın kullanmanın bir cezası yok. Peyzajda kullanabilirsin ama iatediklerinde de vermek zorundasın. Sadece yapıştırma kalekim çimento derz ile işlem görüp yapıya dahil edilmiş ise almazlar.Kamerayı ben yerleştirmişim gibi sorular sormuşsun ustaminan bilgim yok.
tahmini olarak; güneş enerjili olabilir, hareket sensörü vardır. pil değişimi için değilde hareket oldugunda gelip hem kayıtları hem pili hallediyor olabilirler. beni henüz arayan olmadı
kardeşim benim bunu yazmam doğru olacakmı bilmiyorum ama ben o sütunu almaya gitmiştimhani kurbanda kelleyi sorarlar ya, kimse almayacaksa ben alayım diye. bende o niyetle gittim, kimse almıyorsa ben alayım dedim
umarım kamu kurumları almıştır. daha var orada sütun dipleri sütun ayakları. eklerim resmini.
kafasına göre derken ? kullanan devlet kurumu, bizden izin alacak değiller ya. kameranın olduğu yerde kurtarma kazısı yapsalar neler çıkar neler. fakat ilgi yok.
ustam görmemiş gibi yapıp küçük abdest yapayım desem sarıgül gibi santaj yaparlar bu kez de![]()
![]()
Fakat sağlam yapıdan söküp alınırsa kellesini bir yerden gövdesini başka bir yerde alırlar alandan

Sen bir daha bir yere gitme mümkünse. Sonuç hep bizi kızdıracak türden oluyor.