Define Avcisi Alişveriş Fişi Takip Edilerek Yakalandi

bebe555

Kullanıcı

M ’de, izinsiz kazı yapan bir kişi, çöp poşetleri içerisinde bulunan alışveriş fişi takip edilerek yakalandı.
Mersin Komutanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, avcılarına yönelik çalışma kapsamında, merkez Toroslar ilçesinin Çandır mahallesinde devriye gezen ekipler, izinsiz kazı yapıldığını belirledi. Alanda inceleme yapan jandarma ekipleri, çöp poşetleri arasında kazı yapan şahıslara ait alışveriş fişi buldu. Alışveriş fişinden yola çıkan ekipler, izinsiz kazıda kullanılan malzemelerin satın alındığı marketin güvenlik kamerasını inceleyerek şüphelinin kimliğini tespit etti. Kazı malzemeleri ile birlikte gözaltına alınan zanlı, adliyeye sevk edildi.
Açıklamada, kültür ve tabiat varlıklarının korunmasına yönelik Mersin Valiliği koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği, Mirasına Sahip Çık, Geleceğine Umut Ol sloganıyla başlatılan projenin başarıya ulaştığı ifade edildi.

Lacivert24

Extra/Dini Konular
Admin
Çok güzel bir bilgilendirme olmuş kaçak kazı yapanlar artık daha dikkatli olmak zorunda...(kahkaha)

Benzer bir olayda benim başıma gelmişti.. bundan yaklaşık otuzbeş sene önceydi cindar biri vardı küçük çocuğu daire kurup evenelerini çağırdı çocuk başladı anlatmaya filanca yerde şu derinlikte kazan var küp var atatürkün heykeli gibi heykel var.. ben bu işin üstesinden gelirim dedi cindar.. cinler vermek istemiyorlarmış bunları şişeye haps etti ve gittik olay mahalline köyünde içi açtık altta iki taş üzerine oturtulmuş ocak gibi bir yer çıktı elimi aradan soktum yılanın bıraktığı kurumuş derisi elime geldi sonra bir mum üç tavuk yumurtası birde dosya dalı ebadında dürülmüş deri parçası çıktı haritadır düşüncesiyle hemen açtım içindeki ne idiyse aktı oraya tuz veya şeb olabilir düşüncesiyle dikkat etmedim neyse deriyi açtım üzerinde iz işaret hiç birşey yoktu orada yumurtalardan birini kırdım günlük hiç bozulmamış yumurta halbuki adam boyu horasan dğıtmıştım oraya ulaşıncaya kadar cindar yumurta kırılınca eyvah dedi yarım metre aşağı çektiler malı yarım metrenin lafımı olur toprak zemine inmişim zaten bir emare çıkmayınca eyvah yarım metre daha aşağı çektilerdedi mübarek benim sigortalar attı bıraktık o haliyle ertesi gün atölyedeyim işçilerle çalışıyoruz baktım kapı açıldı içeri biri girdi elektrik panosunu açtı ben eski makbuzları panonun içine koyuyordum neyse elektrikçi ayağına yatmış uyanık iyi günler dileyip çıktı çaktınızmı köfteyi.. olay yerinde elktrik makbuzunu düşürmüşüm sigara çıkarırken bu uyanıklarda yeri görünce alt tarafı yuvarlak biçimde oymuştum o çıkan taşlarıda görünce kesin buradan mal almışlar düşüncesiyle başıma günlerce bela olmuşlardı en iyisimi kaçak kazıdan uzak durmak lazım vesselam...

mc_307

Kullanıcı
bakkaldan alıveriş yapmazsan böyle olur :D
bakkalların ahı tutmuş bence :D

Üst Alt