Cevap: Define bulunan yerde ikinci araştırma !!
Selamlar,
@Harbici,
Ben size hak veriyorum üyelerinizi savunmak adına normaldir. Ama yine de Moderatör olarak daha nazik bir uslup kullanılabilir. Mesela ikinci mesajınızdaki gibi.
Bu şart değil elbette. Ama Yine de Moderatörlerin diğer üyelere nazaran daha farklı davraması, tarafların kendini yanlız hissetmemeleri için yapıcı tavırlar sergilemeleri gerekir bence.
Ben 10 seneden fazla site adminliği, yöneticilik vs aklınıza gelecek her tür internet yöneticiliği yaptım. Biraz bu konularda Tecrübeliyim açıkçası.
Şimdi ikinci olarak, aslında ben sizin mesajınızdan, bu işlerin sanıldığı giib olmadığını ve art niyetli insanlar yüzünden tabiri taizse kişilerin biraz paranoyak eğilimlerde bulunmaya mecbur kaldığını anladım.
işin aslı sizin ikinci yazacağınız mesajdaydı onuda öğrenmiş olduk. Teşekkürler açıklamalarınız için.
Ben şu ana kadar hiç define işleri ile ilgilenmedim. Bundan sonra da ilgilenmeyeceğim. Sadece daha önceden milletin mumla aradığı bana şans eseri geldi ama elimden kaçırdım.
O bölge de ikinci birşeyler yapıp bulursam amenna bulamazsam da kısmet diyerek bu işleri başlamadan bırakacağım.