Define Mekanı Ailesi Olarak Buluşma Düzenleyelim Derim.

hORİZOn

Kullanıcı
Katılım
21 Aralık 2015
Mesajlar
85
Beğeni
134
Puanları
33
Merhabalar define mekanı aile bireyi olarak oratak toplanması noktası belirleyerek buluşma talebinde bulunuyorum böylelikle kendımızı daha ıyı tanıtır ve bilgi alışverişinde bulunuruz die düşündüm ve daha sonraki yıllara örnek teşkil ederek gelenek haline getirebiliriz diye düşündüm sağlıcakla :)
 

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Vip Üye
Katılım
11 Eylül 2013
Mesajlar
7,166
Beğeni
25,688
Puanları
113
Konum
ORDU- SAMSUN-ANKARA
horizon kardeşim,biz ankara da oturan bir kaç usta ve üyemizle bir kaç kez bunu gerçekleştirdik.bir kaç bölgeden de katılım olmasına rağmen, iş ve zaman durumu,bir çok arkadaşlarımızın katılımını engelledi.
örneğin marmara bölgesindesiniz. o bölgeden veya yakın olanlar katılabilir de ,tüm aile dediğimiz define mekanının uzak olan bir bölgeye katılımı biraz zor olacaktır.
bu düşünceyi benimseyen arkadaşlar fikirlerini yazsınlar,katılımın fazla olabileceği,katılmak isteyenlerin kabulleneceği uygun bir yer belirlenebilirse neden olmasın.
biraz zordur ama gerçekleştiğinde balla börek gibidir.
 

MAVRAN

Super Moderatör
Katılım
31 Aralık 2014
Mesajlar
3,138
Beğeni
8,815
Puanları
113
Konum
Trabzon_Kocaeli
Güzel bir dilek, İkizceli Ustamın da belirttiği gibi bütün ailenin toplanması zor olacak ancak toplana bilenler toplanırsak güzel olur. Uygun olan herkesin kolayca ulaşabileceği bir bölge seçmek ve birde havaların ısınmasını beklemek, havaların ısınmasını beklerken bu olayı olgunlaştırır, katılmak isteyenler ortak bir düşünce çerçevesinde anlaşır bu birlikteliği sağlayabiliriz.
 

DeLiCebey

Vip Üye
Katılım
5 Ağustos 2014
Mesajlar
1,329
Beğeni
3,450
Puanları
113
Yakin bölge olursa memnuniyetle geliriz.

Düşünce Düşüneni Düşündükce Düşündürmüyorsa Düşünen Gerçek Manada Düşünmüyor Demektir.
 
Üst