Define Mekanı Ailesi Olarak Buluşma Düzenleyelim Derim.

MAVRAN

Super Moderatör
Katılım
31 Aralık 2014
Mesajlar
3,138
Beğeni
8,815
Puanları
113
Konum
Trabzon_Kocaeli
İkizceli ustam aslında çok önemli hususa değindi şahsım böyle bir davete katılmayı planlara alırken üzerime o günkü harcamalarla ilgili bir meblağnın düşeceğni hesaplayarak bu davete katılmayı istedim. Herkesin bunu düşünerek bu davete katılması uygun olur. Bu benim düşüncem. Eğer ben eğlenirken başkaları sonradan sıkıntı yaşayacaksa o eğlence değil davet eden kardeşimize işkence çektirmek anlamına gelir.
Daha önceden böyle etkinlik düzenleyen arkadaşlar yaklaşık bir maliyet hesabı çıkarsa ve katılımcılar bu şekilde davete iştirak etse sanırım bir sorun çıkmaz. Saygılar.
 

MAVRAN

Super Moderatör
Katılım
31 Aralık 2014
Mesajlar
3,138
Beğeni
8,815
Puanları
113
Konum
Trabzon_Kocaeli
İşler hep yoğun kardeşim, bazen Dostlara da zaman ayırmalı aslında ama olmuyor. Havalar ısınsın denildi bak kar yağıyor daha ne kadar ısınmasını bekliyorduk bilmiyorum, bundan öyle yazdım. Aslında ben tek tek ustalarımı ziyaret etmeyi planladim ancak Tevfik ustası ziyaret ettim ustam kayıp oldu bende vaz geçtim pirince giderken eldeki bulgurdan olmayayım dedim vaz geçtim. Hadi bir delikanlı çıksın da haper versin bir hafta sonu toplanalım. ALLAH inşallah nasib eder.
 

metin77

Kullanıcı
Katılım
17 Aralık 2015
Mesajlar
1,663
Beğeni
3,406
Puanları
113
Konum
adana
3 gun oncesine kadar gayet guzeldi kisa kollu tshirtle terliyorduk ama biraz sogudu. Benim gonlum var bulusmaya ama kac kisi eslik eder bilemem

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

hattuşalı

Kullanıcı
Katılım
3 Mart 2016
Mesajlar
66
Beğeni
114
Puanları
33
Önceki ankara buluşmasına katılmak nasip olmadı forumda yeni sayılırım yalnız videolarını izledim çok güzel geçtiğini gördüm yaşamak başkadır tabi... havaların bi önemi yok bence bizim havamız güzel olsun yeter... karda balık daha tatlı olmaz mı? mekan olarak ta üye yoğunluğunun ortak noktası neresi olursa daha uygun olur diye düşünüyorum.
şimdiden 3 kişi olmuşuz bile;)
yönetici ustalar da uygun görürse katılım duyurusu yapıp sayı belirleyelim ve mekan belirleyelim duruma göre tarih te belirlenip bir araya gelinebilir bence... saygılar
 
Üst