Define Yalanıyla Asker Arkadaşlarını Dolandırdılar

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Bir çobanın define bulduğunu söyleyerek, numune Reşat altınıyla güvenini kazandıkları asker arkadaşlarını 300 bin lira dolandırdıkları iddiasıyla 4 şüpheli tutuklandı.

Niğde'de yaşayan S.K.(24), U.Y.(27), E.K.(28) ve A.A.(38), telefonla aradıkları asker arkadaşlarına,define bulan çobanda yüklü miktarda altın olduğunu söyleyip, bir miktar Reşat altını göndererek, kuyumcuda bozdurmalarını istedi. Şüpheliler, altınların gerçek olduğuna inandırdıkları farklı illerdeki birbirlerinden habersiz arkadaşlarına, içlerinde taş ve metal pul bulunan ağzı dikili keseleri para karşılığı vererek ortadan kayboldu.

Farklı zamanlarda arkadaşlarını yaklaşık 300 bin lira dolandırdığı öne sürülen zanlılar, aynı taktiği denemek için aradıkları arkadaşları Ü.K'nin şüphelenip, durumu jandarmaya bildirmesi üzerine suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin araçlarında ve üzerlerinde 26 Reşat altınıyla içi taş ve metal pul dolu keseler ele geçirildi. Zanlılardan S.K. ve A.A'nın dolandırıcılık suçlarından arandığı öğrenildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

define-yalaniyla-asker-arkadaslarini-dolandirdilar-8009295.Jpeg

--8009281.Jpeg

--8009283.Jpeg

wolf_52

Kullanıcı
reşat altını her yerde bozulur,!!!! alıcı şahıs hiçmi jetonu düşmüyor,bu kendiside bozdura billir bana ve bir başkasına gereksizin, bu işlerde babanızın oğlu olsa ben yiyemiyorum al sen ye demmez,bunu aklımızdan çıkarmayalım,ALLAH kötüyü karşmıza çıkarmasın amin amin amin, ramazan ustam emeğine sağlık.....

esrarengiz2828

Kullanıcı
Bunlar bence çıkarıldığı mahkemede asilmali benim dusuncem yada parayı alan eli kesilmelidir garibanin veya onca emek sene harcanıp kazanılmış parayı almasinlar bunların bir çok çeşitli örnekleri ve değişik yöntemleri çıktı şimdilerde uydudan bakıyorum diye bankaya para yatirtip yerine bakmaya gelen sahtekar ve dolandırıcılar da var dikkatli ve akıllı olunursa foyasi suya düşer bizzat etrafımda yaşanmış olaylar

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt