Definecileri Kovalayan Askerlerden Acı Haber! 1 Şehit, 2 Yaralı | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Definecileri Kovalayan Askerlerden Acı Haber! 1 Şehit, 2 Yaralı

ASİAVCI

Kullanıcı
haberi okuduğunuzda elem bir olay bir hayel uğruna bir umut sönduruluyor allah rahmet etsin
diğer acıdan baktığınızda gece karanlığında umut arayan bu insanların üzerine pervasızca salınan kolluk güçleri gece baskınmı olur geriden ışık tutar silen calar uyarır urkutursun sen gece karanlığında adamın kazdığı cukura kadar sessiz sedasız yaklaşırsan tepkinin ne olacağı malum savunduğumdan deyil ama bu bir realite birde bu işi yapılmaz hale getiren yasalar hadi herkez kına yaksın artık yazıkki cok yazık

impossibleman

Kullanıcı
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun İnşaAllah.
Hırs yapmanın bir anlamı yok du. Jandarma geldi ise uzat elini vurdur kelepçeyi. Bu işin sonu ölüm değil ki. Verirsin ifadeyi, jandarmada 2 çay içersin gönderirlerdi.

MAVRAN

Vip Üye
Bu işi hobi olarak yaparım, hiçbir zaman beklendim olmamıştır, zaman zaman güvenlik güçleriyle karşılaştım ancak hiçbir zaman direnmedim vede kaçmadım, ne hikmetse kimse beni asmadı. Şimdi bu definecilere ne diyeyim bunlar bizi temsil etmiyor. Defineci değil bunlara tarihi eser kaçakçıları diyelim. Allah Rahmet eylesin Ailesine sapır versin.

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı
olay bize anlatılan gibimi yoksa başka türlümü define arandığı ihbarı gelmiş adamlar kaçıyor bunlar neye dayanarak vatandaşı kovalıyor onları ihbar eden biraz para kazanacaktı yakalayanda aferin alacaktı olan vatandaşa olacaktı bırak adamlar kaçsın birdahada oraya uğramazlardı belkide oradakler jandarma olduğunu bilmiyorlardı başka birileri sanmışlardır

BaTTaLGaZi44

Kullanıcı
yorumlarınızı okudum vede o definecileri olaydan ötürü suçlamış bazı ustalarımız. işin içinde allah bilir neler vardır haberi sunandan tut jandarmadan tut ihbar edenden tut defineciye kadar bilmediğimiz neler vardır. ama kısa tutmak gerekirse bir kazı için bunlar yaşanıyorsa benim şahsi görüşüm ben devlette suç bulurum. haklı veya haksız demiyorum zaten..

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye
Ne olursa olsun arkadaşlar
Polemiğe girmek istemem
Haberi yanlış yazsalar dahi
Sonuçta vatan evladı görevinde şehit olmuştur
2 mehmetçikğimizde yaralanmıştır
Böyle haklı define aramamı olur
Kanun bu