Defineharitası isimli üyemiz

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Defineharitası isimli üyemiz sitemize sürekliliği ve verdiği katkılardan dolayı VIP statüsüne yükselmiştir. Katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz, ustamıza ve mekana hayırlı olsun diyoruz.

Kader25

Hedef Roma
Admin
Sagolun ustalar artik sizde bana yardimci olun daha bir sikke bulamadim sikkesiz vip defineci olmaz @TRUVA ustam konularima kirmizi nokta istiyorum @Kader25 ustam 100u buldur 99uzu senin 1i benim @balkaya34 ustam eskiyanin cizmesini bulamadin mi daha bilekten taraf senin ayak kismi benim olsun :)

Define Nasıl Bulunur?
* Bulanlar arayanlardır.
Her iş gayrete aşık.
1- Ya sistemini bileceğiz.
2- Ya iyi bir cihaz olacak.
3- Ya çubukla tespit nasip olacak.
4- Ya da pulluğa takılacak. 😀

Biz definenin de rizkimizin içinde olduğuna inanıyoruz. Çalışana rizik gelmekte. Vesilesi çalışmak.

Bizim milletimizdeki haset birçok yerde yolumuzu bağlıyor. Dağ başları bile rahat değil. Rezillik dizboyu. Cep telefonsuz kimse kalmadı, Alo gel hatları çok aktif.

Ankara da bır yere keşfe gittik.
Karsilastigimiz Çoban durumu anladi ve yolda bizi tehdit etti.
Arayacağım dedi. Aramazsan.... dedim.
Bu tipler adamı katil eder.
Cehalet diz boyu.

Batmisi, ahlaksızı, arsızı, namussuzu istemediğin kadar.
Allah cc şahit, arzu ediyoruz musluman birseyler bulsun hiç değilse madden rahat etsin. Kimseden bir talebimiz de yoktur, olmadı da, insallah olmayacak da.
Kimse boşa yorulmasın. Bilgimiz ve tecrübemiz kadar curmumuz var. Bu da yetmiyor. Boş gördüğümüz yerler belki dolu, burada dediklerimizden de ekseriyet eli boş donmekteyiz.

Umitvariz. Günü saati gelince olacak.

Yıllar önce yazmiştim:
19 kişilik bir minibüs.
Her koltukta konusunda iyi olan bir usta.
Belirlenen alanda inecek.
Herkes analizini yapacak.
3 saat içinde 3 nokta belirlenecek.
Nasip aranacak.
2 göz yetmiyor.
40 türlü iş ve işçilik var.
Görüneni var görünmeyeni var.
Bunun icinde sağlam bir bütçe lazım.
Bu da bizde yok.
Mazot olmuş 55 lira.
Maliyetler arttı.
Sağlam.sponsorlar lazım artık.

Arkeolog olsak yine.yetmiyor.
Tecrübelerin ve bilgilerin birleşimi gerekiyor. Teyidi gerekiyor.
Hayırlısı diyelim hayırlısı olsun.

kocyigit01

Usta
Super Moderatör
Define Nasıl Bulunur?
* Bulanlar arayanlardır.
Her iş gayrete aşık.
1- Ya sistemini bileceğiz.
2- Ya iyi bir cihaz olacak.
3- Ya çubukla tespit nasip olacak.
4- Ya da pulluğa takılacak. 😀

Biz definenin de rizkimizin içinde olduğuna inanıyoruz. Çalışana rizik gelmekte. Vesilesi çalışmak.
abim bi yakınımla olan sohbetimi sizinle paylaşmak isterim.

inşaatın farklı departmanında kendini epeyce geliştirmiş yakınım Konya'da yaklaşık 3 yıldır formen olarak çalıştığı iş yerinden hakları ödenerek işine son veriliyor.
memlekete dönüyo, işsiz... tazminatla işsizlik maaşıyla bi süre idare edeyim diyo. o sıra da boş kalmayım bi tane VLF cihaz alayım diyo.
dağa taşa çıkıyo.
günler aylar, aylar yılları kovalıyo. 7 sene gibi zalım bi zaman geçiyor. mesleğiyle alakalı hiç iş arayışına girmediği gibi teklifleri de kabul etmiyor.
3 çoçuk büyütüyo. o sıra bitanesi tıpı kazanıyo. ama sadece tektekçilikten geçim sağlıyo.
bi zaman geliyor. dağdan rızık kesiliyo. 1 ay her gün eli boş geliyo. o sıra diyo ki kendi kendine; bizim rızık burdan kesildiyse bi yerden iş teklifi gelecek. az bi zaman sonra filanca yerden formen arayışımız var diye telefon geliyo. ee tabi gitmek zorunda kalıyo.

velhasıl ne bi lokma eksik, ne bi fazla. nasipte varsa geliyor vesselam.

Üst Alt