Dere yakınlarında birbirine yakın Penis ve Vajina | Define işaretleri ve anlamları

Dere yakınlarında birbirine yakın Penis ve Vajina

xvisitor

Kullanıcı
Tüm ustalarıma öncelikle selamlarımı sunuyorum. Dere yakınlarında bir kaç kayadan oluşan bölgede Oyma şekilde Penis ve Kabartma şekilde Vajina figürü tespit ettik birde siz bakınız istedim bizim göremediğimiz neler var. Yada yanlış gördüğümüz

Bölge zamanla ormana dönüşüp çamlık alan olduğu için çevre fotosu ancak bu kadar çekebildim..

Herkesin değerli yorumu için şimdiden teşekkürler, saygılar...

Kabartma Vajinalı Kayanın Tam Görüntüsü

hkuf.jpg

anb4.jpg

Benim Gözümden

edjw.jpg

Oyma Penis olan Kaya

mcx7.jpg

qi5g.jpg

5mjh.jpg

Çevresindeki Diğer Kayalar ve Civar Fotoları

vp4z.jpg

c98p.jpg

bva0.jpg

tu7c.jpg

h7nr.jpg

cyj2.jpg

o97z.jpg

s5kw.jpg

ne50.jpg

rgie.jpg

FENERLi

Vip Üye
Cevap: Dere yakınlarında birbirine yakın Penis ve Vajina

Öncelikle su kaynağını bulmalısın ki ?

KARE(KUKIR)

Kullanıcı

kaynak nerdedir su nerden batar ve nerden çıkar bunu bi araştır ve incele.

xvisitor

Kullanıcı

güncel

değirmenci

Yasaklı
Yasaklı

xvisitor bu dediğin işretleri bu kayalarda göremedim zira görememem de normal, bu kayaların anbenili duruşları yok ve işaretlediğin işaretler doğal oluşum, özellikle şunu belirteyim erkek uzvunun bulunduğu kaya en fazla dereye yakınlığı 20 adım olacak, ve erkek uzvu kadın felci ile dere arasında kalacak, bazen iki uzuv aynı kayada bazen ayrı kayalarda resmedilmiş olabilir, tercübelerime dayanarak söylüyorum bu işaret papaz gömülerine ait olup tısımlıdır çünkü akkuş bölgesindeki arkadaşlarıma yardımcı oldum bir kez ama meymenet bir canlı onları rahatsız edip durdu bir şeyede tam benzetemediler hayvanı, ben tılsım işinden anlamam onlarda bir anlayan hocaya sormuşlar hocada orda zina yapın demiş bunlar zinada yapmışlar o meymenet hayvan yine kazdıkları yerden çıkıp bunları korkutmuştu, hocanın da hayırlısı değilmi, zinaya yönlendiren hoca işte.

impossibleman

Kullanıcı

Bu işaret daha çok benziyor bence Penis işaretine. Yani ustalarım der ya işaret işaret gibi olmalı diye. :)
Bu arada bu resim eski bir manastır bölgesinden. Papaz çizmiş sanırım :)

Son düzenleme:

ordulu

Kullanıcı
Cok alakasız seyler kusura bakmayın da bunlar isaret falan degil velevki oyleisede define isareti degil ugrasmayın bosuna eger uzmanı varsa cozecek ben size isaret gosderim gorun kadın felci nassı oluyo ssygılar

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı
penis işareti yada vajina yok olsada böyle yerde olmaz penis kabartma olur çeşmeyi vede dikili taşı şelaleyi vede arkasındaki çakıl yığmayı vajinede yerden çıkan ve batan suyu diğeride bolluk ve bereket sembolü olarak kullanılır her iki şekildede mezara gider

Üst Alt