derede kare ve yuvarlak oymalar | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

derede kare ve yuvarlak oymalar

TRUVA

USTA
Admin
Cevap: derede kare ve yuvarlak oymalar

Atmış olduğun kayalarda kapatılmış küçük yerler var. oraları yoklamalısın.birede karşı tarafı.

arap35

Kullanıcı

asiustam sarı ile işaretlediğin yerde sinyal aldık mevcut ç.ubuklarla. ama diğer konumdada belirttiğim gibi çubuğu kullanan arkadaşın ne kadar sağlıklı kullandığını bilemiyorum. ayrıca kayanın üstündende 3 mt sinyal aldık. kayadan indiğimizdede de 3 mt sinyal aldık. oysa kaya en az 2 mt yerden yüksekte. nasıl oldu anlamadım.
ayrıca iki kayanın birleştiği yer burası

çalıların altından 3 mt de sinyal aldık

karşısı

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

Arkadaşım yılanın başını ezeceksin ki sana zarar vermesin sözünü iyi anlamışsın ama o yılan çok büyük bir yılan...
güzel bir yerdesin konunu tesadüfen açtım ..
ayaklarının altındaki yer küçük bir yer asla değil iyi bir yer yakalamışsın. işaretlediğim yerleri bir yokla ses geliyor mu her şey o kayalık alanda bırak dereyi tepeyi....

okla işaretlediğim yukarıdan koparılmış....

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

bir de beni hayal görüyor sanırsınız aman ha ben bir taş falcısıyım sakın benim için asla kötü bir söz laf etmeyin başınıza bela musallat olur benden söylemesi beni bilen iyi bilir işaretlediğim içini karaladığım yerleri iyi irdeleyin gerçekten o yuvarlaklar daireler kareler var ayrıca bir büyük yılan bir küçük yılan bir daha küçük yılan bir minnacık yılan ve bir kaplumbağa başını işaretledim.Orada birden fazla şey var....

Son düzenleme:

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

GÜZEL BİR ÖRNEK BU ARKADAŞLARIMIZIN KASA OLARAK İŞARETLEDİKLERİ OYUKLARIN DERİNLİKLERİ NE...............

İÇ ALAN NE KADAR...

Gitti

Kullanıcı

GÜZEL BİR ÖRNEK BU ARKADAŞLARIMIZIN KASA OLARAK İŞARETLEDİKLERİ OYUKLARIN DERİNLİKLERİ NE...............

İÇ ALAN NE KADAR...

Ustam derinliğe ne hacet,muhtemelen 5-10 kg malzeme cıkmıstır oda yeter :))))

impossibleman

Kullanıcı

Yer güzel ve zengin. Ustalar çok güzel yorumlar yapmışlar. Eee yer güzel olunca. Hayırlısı olur kardeş İnşaAllah.

arap35

Kullanıcı

ustam sistemde sorun var resimleri yükleyemiyorum. ama halen deniyorum umarım yükleyebilirim

658IMAG2673.jpg

Son düzenleme:

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

yer güzel herkese faydalı olsun diye soruyu sormuştum biz deriz 20 cm çapında 40 cm çapında 30 cm 50 cm derinliğinde karşı tarafa inandırıcı gelmez ama burada bariz açık bir örneği var ve sanırım ki bu bölgede bir çok bu şekilde yer var ayrıca sıvamalara dikkat....
her an her şey her yerde olabilir mantığı yani son derece dikkat ve iyi araştırma muhakkak sonuca götürür insanı....

Üst Alt