Derenin Y yaptığı yer ! | Define işaretleri ve anlamları

Derenin Y yaptığı yer !

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum Sayın Arkadaşlar!burda 3 tane değirmenlerin olduğu yerdir.bu dere onların tam ortasında.değirmenler 2si aşağıda 1 ise yukarda kalmaktadır.değirmenler harabe olmuştur ve onların olduğu yerde aileler yaşıyor şimdi.lütfen sayın arkadaşlar yorumlarınızı rica edeceğim kar her yeri basmış durumda hiç bir yere gidemiyorum mağalesef.Lütfen buraya da kar başlamadan burayı kapatmadan inşaALLAH bir sonuca yada güzel yorumlara ulaşırız!Teşekürler!

enver

Kullanıcı
Cevap: Derenin Y yaptığı yer !

bunlar ise etrafındaki bazı taşlar.en son resim ise eskiden çeşme diyorlardı ve burda su çıkıyormuş içmek için.

TRUVA

USTA
Admin

Dere küçük başka bir dere ile birleşiyormu?

enver

Kullanıcı

Onu bilmiyorum usta o kadar bakamadım.ama gördüğüm kadarıyla değil.dere göründüğü gibi yukardan geliyor tepeden ve resimde görünen ikiye ayrılıyor.daha büyüğü nehirde olabilir onu bilmiyorum usta!derenin ayrılımları çok uzundurlar .yani Y yapan yerin devamı uzundur usta!Teşekürler!

Son düzenleme:

TRUVA

USTA
Admin

Derenin şarlayan yerinin yan tarafında suyun yanında örme bir yer mevcutmu? resmin birisinde vardı? orası suyun hemen dibindemi? dere ayrıldıktan sonra tekrar birlşip ortada adacık oluşturuyormu?
Demek istediğim yer bu resimdeki yerdir.burasını geniş görebilirmiyim.

Son düzenleme:

çete

Kullanıcı

10 ve 11 inci resimlerolduğun yerin haritasını vermiş kolay gelsin...

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

enver burayı çözdünmü dersen çözemedim. ama boşmu dersen eminimki değildir. güzel yer. inşallah iyi bilen biri yorumunu atar da sanada bi nasip çıkar. hem burda hem değirmen alanında hemde civarda başka yerlerde güzel şeyler bulmanı umut ediyorum. boş dönecek yer değil orası belli. iyi gözlemle yorum soranlara da elinden geldiğince yardımcı ol. resimlerin yönleri suyun akış yönünü ve değirmen bölgesini çevreyi basitçe bir kroki şeklinde çizer ve yönleri ile mesafelerini de krokine ve resimlere eklersen muvaffak olursun. selametle.

KANAS_USTA

Vip Üye

çooook manyak bır yer bır suru ısaret var kardes;
bu nerdenle bır suru alternatıfı var laf ebelıgı yaptırma bıze
bahcedekı kuyuyu uzaktakı kul yıgını tepeyı ıkısı sagda bırı solda bulunan kriş delıklerını sen anlat bız de anlatalım...

FENERLi

Vip Üye

Aslında burada işaret bir bayan mezarının işaretidir .

Üst Alt