aynen ustam haklısınustam makinalarda resimlerde biziyanıltıyor
kayaların şekilleri çoğu zaman olduğundan farklı görünüyor
yanına gittiğimiz çoğu kaya belirsizleşiyor
halbuki eldeğmiş işçilik yapılmış
mavran ustam,burada epey bi gezindim fakat hiç bir işcilik işaret vs göremedim.muhtemelen uzaylı teknolojisi ile yapılmışUstam deve çölde olur ne diye bu kayanın üzerine çıkarsınlar, diyeceğim kaçmış o zaman Kaya'nın altında bir yerlerde arayalım, ne dersin.Hocam
yorum için teşekkürler ustam.selam.. bu şekilde kayalık yüzündeki büyük işaretler uzaktan görülebilecek şekilde yapılır yani dibine girdiğimizde hiç ama hiç bir şeye benzemez.. büyük olasılıkla yaşam yeri girişler toprak seviyesinde aranmalı parmağınızla gösterdiğiniz yüksek yerlerde deyil.. evet güzel yer ama daha uzaktan ve bi,razda toprak seviyesinden çekerseniz daha ayrıntılı olur die düşünüyorum..
helal ustam güzel bi tespit maşallahVideonun sonunda bu başın baktığı kavis şeklindeki kaya güzelmişanladın sanırım.
uzak olmasa gündemime alırdım fakat gezmek için güzel yer. tömbeki hiç içmedim hayatımda.sigarayıda bırakalı tam 10 yıl oldu.ama senin için bi çay içerim hemide közde çayÖyle olur zaten. üsdat. devenin olduğu kayada bir gram bişey yok. Kafayı yandan uzatmış kavisi kontrol ediyor. orada kapalı malzeme başka yerde arama.Bulunca benim için iyi bir tömbeki tüttür içmiş gibi olurum.![]()