Deve başı!

gıral

Vip Üye
ustam makinalarda resimlerde biziyanıltıyor
kayaların şekilleri çoğu zaman olduğundan farklı görünüyor
yanına gittiğimiz çoğu kaya belirsizleşiyor

halbuki eldeğmiş işçilik yapılmış

Kervan07

Vip Üye
ustam makinalarda resimlerde biziyanıltıyor
kayaların şekilleri çoğu zaman olduğundan farklı görünüyor
yanına gittiğimiz çoğu kaya belirsizleşiyor

halbuki eldeğmiş işçilik yapılmış
aynen ustam haklısın🤝 çok net işçilik olan kayalar yada figürler,işaretler vs resimlerde doğal görünüyor. bu yüzden mekanda paylaşmakda çekindiğim bir çok emareler oluyor. bazende tam zıttı oluyor😃

drapeta

Kullanıcı
selam.. bu şekilde kayalık yüzündeki büyük işaretler uzaktan görülebilecek şekilde yapılır yani dibine girdiğimizde hiç ama hiç bir şeye benzemez.. büyük olasılıkla yaşam yeri girişler toprak seviyesinde aranmalı parmağınızla gösterdiğiniz yüksek yerlerde deyil.. evet güzel yer ama daha uzaktan ve bi,razda toprak seviyesinden çekerseniz daha ayrıntılı olur die düşünüyorum..

MAVRAN

Vip Üye
Ustam deve çölde olur ne diye bu kayanın üzerine çıkarsınlar, diyeceğim kaçmış o zaman Kaya'nın altında bir yerlerde arayalım, ne dersin.:) Hocam

Kervan07

Vip Üye
Ustam deve çölde olur ne diye bu kayanın üzerine çıkarsınlar, diyeceğim kaçmış o zaman Kaya'nın altında bir yerlerde arayalım, ne dersin.:) Hocam
mavran ustam,burada epey bi gezindim fakat hiç bir işcilik işaret vs göremedim.muhtemelen uzaylı teknolojisi ile yapılmış:D
arkadaşıda kırmak istemedim bu yüzden yorum yapmaktan kaçındım.

eğer doğal değil ise,devenin başının altındaki kayada aranır.devenin tam arkasındaki kayalar sonradan koyulmuş gibi duruyor fakat işcilik göremedim.deve başı çok tehlikeli bir yerde konumlandığı için bizzat inceleme şansım olmadı.

Ekli dosyalar

• Screen Shot 2022-01-10 at 12.10.04.jpg
    Screen Shot 2022-01-10 at 12.10.04.jpg
    925 KB · Görüntüleme: 23

Kervan07

Vip Üye
selam.. bu şekilde kayalık yüzündeki büyük işaretler uzaktan görülebilecek şekilde yapılır yani dibine girdiğimizde hiç ama hiç bir şeye benzemez.. büyük olasılıkla yaşam yeri girişler toprak seviyesinde aranmalı parmağınızla gösterdiğiniz yüksek yerlerde deyil.. evet güzel yer ama daha uzaktan ve bi,razda toprak seviyesinden çekerseniz daha ayrıntılı olur die düşünüyorum..
yorum için teşekkürler ustam.
Videonun sonunda bu başın baktığı kavis şeklindeki kaya güzelmiş ;) anladın sanırım.
helal ustam güzel bi tespit maşallah(beğendim) bir çok mağara var o bölgede,açılmamış mezarlar ve civarda yığmalar gördüm.yığmanın birini götürmüşlerdi. 2 büyük göl arasında kervan yollarının geçtiği yer burası. çok az zaman geçirdim çünkü yağmur bastırınca kaçmak zorunda kaldık. o kadar emareye rağmen bu deve kafasına takmışlar.neymiş istanbuldan birileri bunlara,burda yüklü mal var demiş. ne hikmetse hep istanbuldan gelir böyle haberler:D

TRUVA

USTA
Admin
Öyle olur zaten. üsdat. devenin olduğu kayada bir gram bişey yok. Kafayı yandan uzatmış kavisi kontrol ediyor. orada kapalı malzeme başka yerde arama.Kavis çevreye göre saklanacak güzel bir yer biraz gizlilik var.Bulunca benim için iyi bir tömbeki tüttür içmiş gibi olurum. 😂

Son düzenleme:

Kervan07

Vip Üye
Öyle olur zaten. üsdat. devenin olduğu kayada bir gram bişey yok. Kafayı yandan uzatmış kavisi kontrol ediyor. orada kapalı malzeme başka yerde arama.Bulunca benim için iyi bir tömbeki tüttür içmiş gibi olurum. 😂
uzak olmasa gündemime alırdım fakat gezmek için güzel yer. tömbeki hiç içmedim hayatımda.sigarayıda bırakalı tam 10 yıl oldu.ama senin için bi çay içerim hemide közde çay:)

Screen Shot 2022-01-10 at 16.19.47.jpg

Son düzenleme:
Üst Alt