dikili kaya ve altında kapalı yer! yeniden boyutlandirildi | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları
  • Hoş Geldin Ya Şehr-î Ramazan

dikili kaya ve altında kapalı yer! yeniden boyutlandirildi

KARE(KUKIR)

Kullanıcı
Cevap: dikili kaya ve altında kapalı yer! yeniden boyutlandirildi

hayır cıkmadım ustam..gidince cıkarım. neye dikkat etmeliyim orda?
küçük bir istavroz 5-7cm geçmeyecek güzel bi oyma yada 3 oyma ikisi yakın biri az uzak,parmak girecek kadar küçük bir oyma bunlara dikkat et dostum çıkarsanda fotolamaıyıda unutma kal sağlıcakla.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

valla ustam benim cihazlara karşı bi alerjim var.hayatta bulundurmam,almam,satmam ve kullanmam...bu yüzden son noktaları belki bulamayacam ama en azından yaklaşırım diye düşünüyorum..

bu kayanın başka resmi yok ustam. yakında ceker eklerim foruma..
teşekkürler

cihazlara karşı önyargılı olma. iyi cihaz herzaman değilsede çoğunlukla fayda verir.iyi cihaz derken sadece ddektör aklına gelmesin başarılı bir çubukta iyi bir cihazdır. çubuktan başka yöntemlerde var. bunlarda iyi bir cihazdır. sana orda yer gösterecek senin yardımcın olacak her araç-gereç iyi bir cihazdır.

ama alıcı satıcılara karşı önyargılı olabilirsin. işte onlara çok dikkat et. hiç yoğurdum kara demezler. en temiz en güzel benimki derler. bide diğerlerine çamur atarlarki aklın iyice karışsın. işin içinden çıkama diye :D

nasip olurda tekrar gidersen oraya daha detaylı resimler çek mesela işaretleri çek mesela kayanın sadece sol tarafının gölge olmadığı zaman çek. yukarıda yolun kenarında açık bir alan var bu kayanın üst solunda gibi. orayıda merak ettim.

Kervan07

Vip Üye

tamam ustam söylediklerinizi aynen uygularim. teşekkürler yorumlar icin:)

Üst Alt