dikili kaya yakin cekim fotolari

Kervan07

Vip Üye
Cevap: dikili kaya yakin cekim fotolari

ssfzf.jpg
dikili kayanın arkasıda bence önemli dikilerek arkası kapatıumış olabilir...

evet çok mantıklı bi yorum ustam size katılıyorum ama asiavcı ustamın işaretlediği yer benim çok dikkatimi çekti..bizzat kendim yakından incelediğimde de kapak gibi duruyordu..

buralarda boşluk bakmak gerekir ama benim zamanım kısıtlı olunca ilgilenemedim.

teşekkürler ustam:)

Son düzenleme:

walkman

Kullanıcı
Yasaklı

Kervan07

Vip Üye

kaya zaten başlı başına bir işaret, peki ufak da olsa ek bir işaret burayı yakından gezerken evet burasını boşuna gezmedim. bak bunu buldum dediğin başka bir emare? yokmudur kardeşim?

selam harbici ustam:)

burada işarete pek rastlamadım ama dediğin gibi kaya zaten bi işaret..burası dik bir yamaçdı ve durmakda çok zorlandım..
bu kayanın hemen arkasında yukarda kertenkeleye benzeyen kaya vardı.onu daha sonra eklerim foruma...aslında ben bura ile ilgilenmeye gitmedim...sadece gecerken bi uğradım ve eski yazışmalarımızda sorulara cevaben bende bir kaç foto eklerim dedim..

teşekkürler yorum icin:)

walkman

Kullanıcı
Yasaklı

baktığı yön batı istikameti ise bence doğu tarafından bir giriş aranmalı.Oda mezar anlamı çıkıyor

Kervan07

Vip Üye

baktığı yön batı istikameti ise bence doğu tarafından bir giriş aranmalı.Oda mezar anlamı çıkıyor

ustam asiavcı ustamın işaretlediği kaya,bu kayanın tam arkasında yani doğuda...

bu demek oluyorki giriş orası(alkış)(alkış)

teşekkürler ilgi alakan için:)

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

bence walkman olayı yakalamış. gerisini getirmek kervancıya kalmış. kırmızı halıdan bir çık hele usta. adına bırakılan mesajı bir oku.

karşıda 2 dere birleşiyormu? birleşiyorsa orada dikkat çeken emare özellikle taş?

bir yığma var gibi? foto yanıltıyorda olabilir.

belki aslan değil de kurt ise inine bakıyorda olabilir, ama büyük ihtimalle avına bakıyo da olabilir.

top sende göz kırp

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

dikili taş dersek mezarlık alanı başlangıcı olabilir eski mezarlık varmı ikincisi buranın yanında mezar olur üçüncsü gözetleme taşı diyelim yolu yada çeşmeyi bulman lazım özellikle 3 yol çatalını biraz uzak olabilir kurtsa yine yola bakar diğeride kendi mezardır

Üst Alt