ALLAH razı olsun ustam dediğin yerlerde detaylı araştırma yapıcam inşallahGördüklerim bu kadar
ALLAH razı olsun ustam dediğin yerlerde detaylı araştırma yapıcam inşallahGördüklerim bu kadar
Allah razı olsun emek verip bilgilendirdiğin için ustamHayvan basinin altinda olan tek oyma nokta belirtebilir zamanla ziyaretcisi olup ne var ne yok bozmus olabilirler o noktayi yine de kontrol etmelisin.
Ucgen veya kare seklinde bir oyuk da yapilmis bu da oda oldugunu soyler.
Kabartma carik gibi olan isaretin cok guzel ve cok guzel duz bir kayaya yapilmis altinda olabilir.
Ek olarak carigin 2 tane keskin nokta verir halde biri topuk biri de ic kismi yon belirtebilme olasigi olabilir.
Bir de carigin olcum isi olabilir belki bilmiyorum.
Boyle kabartma isaretlerinin altinda hedefin veya bir isaretin son kismi olarak dusunursek son nokta da diyebiliriz buna veya direk son durakta olabilir.
Carpi koydugum yer ise calisma yapacagimiz alanlarindan biridir gibi gozukuyor ve islem gerekir oraya da.
Evet çok farklı bir alan ustam, 3 farklı bölgeden resimler ekledim konuya , hepsi birbirine 20-30metre mesafede , iki yanından dere akan yüksek bir tepelik alan burası , belki birgün @_Trakyalı_ ustam kabul ederse beraber gezeriz buralarıAlanı algılayamadım, bu nedenle de şudur diyemedim.
Dikkatimi çeken yerler:
Ekli dosyayı görüntüle 48830
Ekli dosyayı görüntüle 48831
Ekli dosyayı görüntüle 48832
.
.
Beraber gezebilirseniz iyi olur.Evet çok farklı bir alan ustam, 3 farklı bölgeden resimler ekledim konuya , hepsi birbirine 20-30metre mesafede , iki yanından dere akan yüksek bir tepelik alan burası , belki birgün @_Trakyalı_ ustam kabul ederse beraber gezeriz buraları![]()
Eyvallah kıymetli abim baş tacısın bayram abim bildiğin gibi su olan yerde hayat var hayat olan yerde saklantılar var şu bahsi geçen iki yanından su dere akan tepede de kıymetli mezarlar saklantılar varBeraber gezebilirseniz iyi olur.
Mangal telini, kanati, döşü alın.
(Ben tavukcuyum, @Deli Fırat abimiz ise tavuğu sevmez. O taş da eti sever.)
Kara demligi götürün.
Oy oy oy.
Uçan halı'm olsaydı
Bende sörf yaparak gelirdim.![]()
![]()
![]()
Kader ustam hedefini avatarına yazmış, bu kadar açık hedef koyduğuna göre belli ki silahlarında değişiklik yapmış hazır beklemekte@Kader25
Pirinç rulmanlı çubuğa mı geçtin abi naptın?