Abi orayı yokladım biraz ayrıca son attığım kapak mi dediğim o kayadan birina ait
Abi orayı yokladım biraz ayrıca son attığım kapak mi dediğim o kayadan birina ait
Yarın akşam gidecem çekerim inşaallah yada diğer gün gündüz çekerim detaylı şekildeOrayi yavas ve detayli resimle. Isareti zumlama. Degisik yonlerden cok resim olsun. Tek resim atiyorsun. Gordugun bir seyi tek resimmi cekiyorsun. Farkli acilardan cevresini gorecek sekilde cek.alani birbiri ile birlestirelim. Tek tek olmaz.kayalarin ust kismindaki alanida cek.
Orayi yavas ve detayli resimle. Isareti zumlama. Degisik yonlerden cok resim olsun. Tek resim atiyorsun. Gordugun bir seyi tek resimmi cekiyorsun. Farkli acilardan cevresini gorecek sekilde cek.alani birbiri ile birlestirelim. Tek tek olmaz.kayalarin ust kismindaki alanida cek.
Tamam inşaallah ben gidince çeker atarım, geniş açıdan yakından fotoğraf video çekerim buraya atarım inşaallahKardes gece kayayi zumlamissin. Gece olmaz. Gunduz cekecen ve kayayi cevresini gorecek sekilde cek. 4-5 m deki bir odadan makina ile ne sinyali alacaksin. Cubuk yardimi ile oda ve tuneli kesfet.