Dünyayı değiştiren Adam | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Dünyayı değiştiren Adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roni

USTA - KÂŞİF
Super Moderatör
Katılım
2 Nisan 2015
Mesajlar
3,424
Beğeni
9,673
Puanları
113
Konum
Doğadayım
"Site cihaz reklamları almış cihaz üreticileri nede çok lafım varda neyse." Bu cümleniz de reklam almadığımızı anlattık size aynı üslupla devam ettiniz "Reklam alabilirsiniz de sorun yoktur." dediniz. Reklam alsak bunu açıkça yazardık. Şu firmadan reklam aldık der paylaşırdık. Kimden neden çekineceğiz ki bunu saklayalım.
"satana yardımcı oluyorsun mu deseydim" Bu yazdığınız açıkça iftiradır. Biz bu cihaz konusuna nasıl baktığımızı açıkça anlatmamıza rağmen halen aynı şekilde devam ediyorsunuz. Firmaya sahtekar dediniz bu açıkça hakarettir ve buna izin verdiğimiz için bizlere de hem iftira attınız hem hakaret ettiniz. Sedegor Siz cihaz değil hakaret ve iftiradan dolayı uzaklaştırıldınız halen konuyu saptırıp sanki gerçeği söylemişte ondan uzaklaştırılmış havasına giriyorsunuz öyle bir durum yok. Hakaret ve iftiradan dolayı ceza aldınız. Bir şey yapmamış gibi davranarak iftiramı attım diyorsunuz evet iftira attınız. Hem bana hem bu konuyla ilgili bilgilendirilen ve görüşü alınan yönetici arkadaşlarımıza iftira attınız. Madem bilgiliydiniz sahtekarlıkla suçlamadan gerçekleri anlatsaydınız keşke. Cihaz hakkında yazdıklarınız zaten bu konudaki bilginizi ortaya koyuyor.
Muhabbet diye açtığınız konuya cihazı firmayı ve bizi dahil etmekteki amacınızı da anlamak mümkün değil. Yazının tamamını okuyanlarında anlayacağı üzere zaten istediğiniz muhabbet de değil. İstediğiniz olmayan bir şeyi olmuş gibi anlatarak bilmediğiniz bir şeyi biliyormuş gibi yaparak ahkam kesmek kendinizi göstermek.

Aslında burada terbiyesizliği bize değil sizi seven ve yazılarınızı takip eden sitedeki arkadaşlara yapıyorsunuz. Sürekli huzursuzluk çıkartarak ceza alıp mağduru oynayıp onları üzüyorsunuz ama artık yetmeli.
Kader ustam kibarca uyarmış anlamadınız, ben açıkça yazdım anlamadınız aynı şekilde devam ediyorsunuz. Sizi 15 gün daha uzaklaştırıyorum.
Üçüncü uzaklaştırmanız İnş’ALLAH bana denk gelir. Ben öyle 1 hafta 15 gün yapacak kadar cimride değilim. Sizin bir zihniniz var istiyorsunuz ki kainat o zihne mantığa secde etsin. Yok öyle birşey. Kibrinizi de, paylaşmaktan aciz olduğunuz bilginizide kapıda bırakıp mekana öyle gelin. Ustalar kadar sabırlı değilim ben. 🤨
 

SiyahBeyaz

Renksiz arkadaş
Kullanıcı
Katılım
10 Nisan 2022
Mesajlar
729
Beğeni
1,798
Puanları
93
Konum
Umûda Yolculuk.....🙂🙃
Sen farkındasın heralde , helal olsun sana, en azından benim niye banlandigımın farkındasın. Aslan parçası insan dediğin dünyaya gelince kayboluyor önce sen seni ara bul. Sen senin farkında ol, Sonra baskasının nedenlerini ararsın . Neyse işinize bakın Karpuz kesin, kumaşımız yok.
Sen herşeyi kendin bildiğini sanıyorsun, bence millete akıl vermeyi bırak sen kendini bul derim... Çünkü doğru bildiklerin yanlış, yanlış bildiklerin doğru olabilir. Usta senin en büyük sorunun herşeyi biliyorum edasıyla yazıyorsun ciziyorsun, birde tanımadığın etmediğin insanlara kendince akıl veriyorsun... Burda eski olmandan dolayı ben sana karşı susmuycam... Herkes cahil sen âlim öylemi 😄 Beni bir ayna kabul et ve kendini gör..... En hafif üslupla bu kadar oldu....
 

Reedmann

Kullanıcı
Katılım
19 Kasım 2022
Mesajlar
496
Beğeni
675
Puanları
93
İki günlük dünya için Kırmaya kırılmaya değmez Ben işimi düzgün yaptığım halde bana silah gösteren oldu Üzerime yürüyen oldu Uysam belki ceza evindeydim Baktım herkes nasıl yapıyor Ha tamam dedim Gel baba sende gel o da gelsin sıkıntı yok 😄 kim ne yaparsa yapsın Bundan sonra kafamı yormuyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst