Duvar Da Büyük Üçgen Oyma

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
çok detaylı çekimler yapmışsın. ben acaba duvarda yakalayabilirmiyiz düşüncesinde idim ama,

bu cephenin ikiye bölündüğü,ve kayaya işlenmiş olsada zemin altından girişli olacağı izlenimi aldım.
yolun düşerse iki yerdede inceleme yaparsan netleştirirsin.
emeğine sağlık. bu sayede üyelerimize de büyük katkı yapmış oluyorsun. sağlıcakla.

FENERLi

Super Moderatör
Kervan usta ben bu resimden tavşan çıkar dedim ama aynen ikizceli usta gibi zeminin birleştiği noktaları incelemekte fayda var.
Açılmış üçgen yerin solunda bir "v" onun üstünde horasanlı yer olabilir!açılmış yerin sağ tarafında kanal türü üst çıta olabilir onun l
alt kısmı incelenebilir.Kanallar çok önemli mzr.ele verir.Her şey gönlünce olsun diyelim.

Kervan07

Vip Üye
Kervan usta ben bu resimden tavşan çıkar dedim ama aynen ikizceli usta gibi zeminin birleştiği noktaları incelemekte fayda var.
Açılmış üçgen yerin solunda bir "v" onun üstünde horasanlı yer olabilir!açılmış yerin sağ tarafında kanal türü üst çıta olabilir onun l
alt kısmı incelenebilir.Kanallar çok önemli mzr.ele verir.Her şey gönlünce olsun diyelim.

çok teşekkür ederim @FENERLİ ustam.dediğiniz gibi zeminin birleştiği yerde kapalı bir giriş var..onu daha sonra paylaşacağım inşallah. bugün @ikizceli ustamı bayağı bi yordum:)
cizimleri ve güzel yorumları içinde iikizceli ustam ve konularıma özen gösteren tüm ustalarıma çok teşekkür ederim.hakkınızı helal edin

vatanca

Kullanıcı
üstad üç genin aynısı sol altta mevcut üçgen şeklinde kapak var giriş olması çok yüksek çekice bez sar bir kat vur kolaygele

Meltun

Kullanıcı
İnsan figürünün baktığı istikamette emaneti alınmasına rağmen burada bir sevilen yüksek sitatüdeki insana ait mezar var
Merdivenlere dikkat Kalp işareti bayan olduğunu açıklıyor.Kanallar arasında kalan bölümden fazla
uzaklaşılmamalı

wolf_52

Kullanıcı
2 ci resim daha açıklayıcı ve birbrini tamamlayıcı olacakdır
kanlın bitdiği nokda ve 3 gen tasş ın aynı nokdada birşediği yer çok şüpe uyandırcı buranın giriş olma ihtimalini kuvetlendiryorr bu taşın 1 mt önünden genişden giriş yapmak gerek kırmızı x yaptığım taşın... değerli mahsen tipi mezar odası kalp var her ne kadar bayan mezaarı olrak bilsekde bu tuzağında habercisidir özelikle kapalı alanlarda 3 kademeli yer var girişde merdiven diybilceğmiz 2 ci badalı kırık.. o nokdaya dikat tuzağın tetiklenceği nokda olma ihtimali hayli yüksek... bride bu 3 gen taşın tıraşlanmış yüzüde giriş ihtimalini kuvetlendiryorr.... ve bu taşda yazı gibi bir şey var emin olamamkla brilkde bunda belirtmek istedim ustalar da gene bir baksın... saygılarr...

Kervan07

Vip Üye
görünen kayada herangi bir mezar görünmüyor nacizane fikrim

2 ci resim daha açıklayıcı ve birbrini tamamlayıcı olacakdır
kanlın bitdiği nokda ve 3 gen tasş ın aynı nokdada birşediği yer çok şüpe uyandırcı buranın giriş olma ihtimalini kuvetlendiryorr bu taşın 1 mt önünden genişden giriş yapmak gerek kırmızı x yaptığım taşın... değerli mahsen tipi mezar odası kalp var her ne kadar bayan mezaarı olrak bilsekde bu tuzağında habercisidir özelikle kapalı alanlarda 3 kademeli yer var girişde merdiven diybilceğmiz 2 ci badalı kırık.. o nokdaya dikat tuzağın tetiklenceği nokda olma ihtimali hayli yüksek... bride bu 3 gen taşın tıraşlanmış yüzüde giriş ihtimalini kuvetlendiryorr.... ve bu taşda yazı gibi bir şey var emin olamamkla brilkde bunda belirtmek istedim ustalar da gene bir baksın... saygılarr...

eline yüreğine sağlık ustam çok teşekkür ederim zahmet etmişsin..tespitleriniz çok doğru.bu üçgen kayanın giriş olma olasılığı dediğiniz gibi hayli yüksek..bu kayanın hemen yanında biraz daha küçük üçgen kaya var ve orasıda giriş olabilir. akşama onlarıda paylaşıcam ve konuyu tamamlayacağım inşallah..
tekrar teşekkürler

Üst Alt