Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eskiden Şarap madeni olarak kullanıldıgı dusunulen yerin yakınlarında buldugum el işaretini incelemenizi ve yorum yapmanızı rica ediyorum suanda kayanın yakınlarındayım
S.A. kardeşim. çevre fotoları olmadığı için fazla yorum yapamıyorum ama sanırım başparmak istikametinde Çukur yada tümsek gibi bir yerde 4 tane yan yana mezar olablir diye düşünüyorum.
kardeşim uzaktan görütü fotorafları yok burası zaten dağda bir fındık bahçesi iki tarafıda orman ama baş parmağın yandan çektiğim fotografını gönderiyorum yıldıza benzer bir işaret buldum