• Hoş Geldin Ya Şehr-î Ramazan

Eleman nereye bakıyor sizce

Türkiye'nin en son şehri

• Hakkari

Oy: 1 100.0%
  • Edirne

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

wolçan30

Kullanıcı
Slm arkadaşlar yaylada değişik bir kaya insan suletinde sizce eleman ne demek istiyor bize farklı açıdan çekilmiş fotosu yok simdideden yorumlariniZ için tşk ederim Allah'a emanet

Ekli dosyalar

• 1000061057.jpg
    1000061057.jpg
    173.7 KB · Görüntüleme: 41

wolçan30

Kullanıcı
Üstadım yorumlarınız için tşk ederim .yalnız bölgeye şimdi gitmek imkansız en az 3 metre kar var ancak Mayıs yada Haziran ayında gidilebilir sadece fikir almak istedim bu bir kaya yeraltı mezarı mi

Nik

USTA
Admin
Üstadım yorumlarınız için tşk ederim .yalnız bölgeye şimdi gitmek imkansız en az 3 metre kar var ancak Mayıs yada Haziran ayında gidilebilir sadece fikir almak istedim bu bir kaya yeraltı mezarı mi
Benim işaretlediğim en yakın 3 yer var ikisı tprakta (yani zemin altı) biride kayanın içinde kasa yada mezar.
Ustam Dikkat et Gözleri yok yada ben göremedim buda şu oluyor gözleri yoksa bulunduğu kayanın içinde veya en fazla 3 metre çevresinde demek.

Son düzenleme:

babacan3441

Kullanıcı
usta en üst koyu lacivert şeklinde renk oluşu toplumda statüsü yüksek birinin gömüsü olduğunu anlatıyor.altında haç oluşu bu kişinin hristiyan olduğunu anlatıyor.kayanın horosan ile yükseltme yapılması ile kayaçta farklı alanları kontrol etmekte fayda var.Ayrıca alt kısmın hilal şeklinde boşluklu yapılması sağ tarafa doğru kontrol edilmesi gerektiğini.Arka tarafta kaplumbağa benzettiğim figürün bu kişinin bilge biri olduğunu.Bu nedenle çeşitli hediyelerin etrafta özellikle doğu gdoğu istikametinde olabileceğini.Hedefin mezar olabileceğini düşündüğümüzden karşı tepede ilk güneş vuran yerdeki kayaç tümsek kontrolünün yapılmasının faydası olabileceğini düşünüyorum...Birde son not dini bir figür olması tılsımla alakalıdır.Abdestli gitmek iyidir...

Ekli dosyalar

• foto.png
    foto.png
    1 MB · Görüntüleme: 20
Üst Alt