Ersan Ustama.. | Define işaretleri ve anlamları

Ersan Ustama..

SEVALİ

Kullanıcı
Ersan ustam şahsınıza sorular sormak istiyorum..
Ustam çubuk konusunda tecrübe ve becerileriniz takdire şayan bir çok ustamız sizi takdir etmekte ustalarımız takdir ettikleri için bizlere tamam demek düşer..
En son konunuz olan müjde yeri adlı konunuzda ikizceli ağabeyimin dediği gibi sadece sizin bulgaristandamı var böyle yerler ..
Her daim tek resim paylaşıyorsunuz neden..
Hemen hemen her konunuzda kasa yerleri veriyorsunuz fakat fakat bir çok arkadaşımızın açtığı konularda hiçmi kasa yerleri yok belirtmiyorsunuz..
Açılan konularda yeterli bilgi vermeyip üye arkadaşlarımızı kasa manyağı yaptınız..
Arkadaşlarımız şahsınızın sayesinde dağ bayır ellerinde kazma kürek kasa müjde yeri aramakla geçiyor Bulgaristan kanunları farklı T.C kanunları çok farklı..
Define hobisi ile uğraşan üyelerimize bu işin tarihsel bilimsel coğrafi oluşumlara görede kasa müjde yerlerinin ne gibi özellikler taşımasınıda açıklar iseniz bir çok üyemizde faydalanacaktır..
Şahsım adıma define hobisi hariç açmış olduğum konular şahsımın komplekslerini köretmek amacı ile açıyor ve bir çoğunu biliyorum ve paylaşıyorum..
Sizdende ricam bildiklerinizi açıklamanızdır..

Kısaca açıklamak istedim..
Bu öz eleştiri şahsıma aittir..
Tartışma konusu olarak algılanmamasını rica ediyorum..

Son düzenleme:

ersan

Vip Üye
merhaba ustam bende buyle cok cok medeniyet olsun buyle cok bilgim yok ben cubuk cekti yeri incelerim ve sonra az ta dikatli mujde yerleri var mi deye bir incelerim yok neye koyem cok cok resimler hem kimleri eski resimler ormanda gezerken az bir dikatimi cekti yerleri cekiyorum guzel ve urasmaya deyecek olan yerleri ta fazla resimler cekerim.

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı
her halde içinden ne çıktıkları hakkında bir bilgi bekliyorsunuz hani müjdesi denilen bir anlatımlarımız var yani bunu al git bu sana yeter mezardakini rahatsız etme açıklaması bu bu gibi yerler Türkiye de de çok var ama bilgisizlik konuya vakıf olmamak bakıp geçip gitmekten öte bir şey yaptırmıyor....armut piş ağzıma düş bu şekilde düşünüyoruz ama ekmek yerken bile önce koparılan ağıza atılan bir parça ekmeği iyice çiğnemek sonra yutkunmak gerekiyor.......................

SEVALİ

Kullanıcı
her halde içinden ne çıktıkları hakkında bir bilgi bekliyorsunuz hani müjdesi denilen bir anlatımlarımız var yani bunu al git bu sana yeter mezardakini rahatsız etme açıklaması bu bu gibi yerler Türkiye de de çok var ama bilgisizlik konuya vakıf olmamak bakıp geçip gitmekten öte bir şey yaptırmıyor....armut piş ağzıma düş bu şekilde düşünüyoruz ama ekmek yerken bile önce koparılan ağıza atılan bir parça ekmeği iyice çiğnemek sonra yutkunmak gerekiyor.......................

Cantar ustam yanlış anlaşıldım sanırım kasa olsun müjdesi olsun içinden ne çıktığını zaten aklı başında olan kimse göstermez..
Kolluk kuvvetlerine kendini ihbarmı etsin..
Sadece bilgi açlığından daha çok bilgi görseller ile süslenip açıklanmasını istedim..
Emek harcamadan hiç bir şeye sahip olunamaz bununda gayet farkında bir insanım..
Zaman ayırıp düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim..

karanar

Kullanıcı
ben bu tip tartışmaları kendi adıma pek faydalı görmüyorum. ersan usta, tek foto yolluyor doğru ama çubukların gösterdiği yer olarak yayınlıyor.yani görsel amaçlı yolluyor. zaten kasa olan kayalara baktığınızda son noktaya en yakın yer olduğunu görüyoruz. yani, her hangi bir işaret kasayı göstermez. kasa, son noktanın bulunmasını engellemek için konuluyor genellikle.haritayı vs. saymıyorum. yani bir çok foto olması, bence; kasalar hakkında daha fazla bilgi anlamına gelmez.görseller yada bilgi amaçlı paylaşımlar olarak değerlendirmek lazım sadece.

Üst Alt