ALLAH razı olsun ustam. Şimdi şekersiz çaya sohbet şeker katar bal ederOhh iste bu @Roni ustayida çağır .yalnız geçmez boğazdan birlikte çalışacaz![]()
Çayları konulara değil çay ocağına taşıyalım. Hem konuda dağılmaz. Yoksa çay muhabbeti bitmez bizde
ALLAH razı olsun ustam. Şimdi şekersiz çaya sohbet şeker katar bal ederOhh iste bu @Roni ustayida çağır .yalnız geçmez boğazdan birlikte çalışacaz![]()
Çayları konulara değil çay ocağına taşıyalım. Hem konuda dağılmaz. Yoksa çay muhabbeti bitmez bizde
Hocam biri kavaklı derenin ordaki kayaliklar biride sizin isaret ettiginiz bolgeKardeş bütün resimlerine baktım. Sana işaret etttiğim iki noktayı işaretledim. Tam sarı nokta nin olduğu yerin yakın çekim resmi varmı. Çünkü tam o noktalar hedefin. Ikinci işaret etttiğim resimdeki nokta. Birincinin sağındaki noktamı. Eğer öyleyse üstte üçgen kaya ve alttan destek veren bir kaya var.noktalarla işaretledim alanı. Ilk resimdeki soldaki nokta giriş. Salo üst va sağ büyük kayalarla çevrilmiş. Diğer noktadan daha değerli. Bu iki nokta nin yakın çekimini at.
Eyvallah hocam foto isi bende merak etmeyin hemde abartili sekildeTam sarı nokta koyduğum yeri net çek. Geniş boyut
Tamam hocam ogleden önce gitmem lazım yoksa gunes isinlari ters dusuyor o bolgeye farkindasiniz aslinda fotolar ya gölgede kaliyir yada isiktan belirsiz oluyorTam sarı nokta koyduğum yeri net çek. Geniş boyut. Sağ sol üst alt neyse detaylı olsun
İkiside kuzey. Batıya bakiyor hocamİşaret ettiğim noktalara sırtınızı verince yönünüz hangi taraf?
Deredeki üç nokta li yer @TRUVAKardeş bütün resimlerine baktım. Sana işaret etttiğim iki noktayı işaretledim. Tam sarı nokta nin olduğu yerin yakın çekim resmi varmı. Çünkü tam o noktalar hedefin. Ikinci işaret etttiğim resimdeki nokta. Birincinin sağındaki noktamı. Eğer öyleyse üstte üçgen kaya ve alttan destek veren bir kaya var.noktalarla işaretledim alanı. Ilk resimdeki soldaki nokta giriş. Salo üst va sağ büyük kayalarla çevrilmiş. Diğer noktadan daha değerli. Bu iki nokta nin yakın çekimini at.