Eşkiya bölgesi | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Eşkiya bölgesi

Dedektif

Vip Üye
@rafet5757 Selam Rafet usdam , Heyecanla sizi bekliyorum,
Burda birşey hatırlatıyım,
AVCI KARACA sadece bir kurgudur Aslında boyle bir isaret yok, Bunun aslı Uzun Alibey degirmene giden tek yol var o yolun kenarinda - Bir Degirmen tasi kestik Yarım bıraktık , dedigi taş var, Onun yanında ozel yigma küçük bir tepe yapmışlar, Ve bunun başı Külah gibi yani avcının başındaki kulağa benzetmiş, Karacada Tam uçurumun ucundan sola dönüp dereye indirin ve Acı u yatağına doğru ilerlediği imiş noktasında KARACA demiş, Yani bazı isaretler acikda degil,
Şimdi sizden PARMAĞI kesik el konusunu dinlemek benim için zevk.olacak , Heyecanla beklemekteyim usdam,

Ustam, iç anadoluda yani Karada gemi olmaz,Avcı karaca kurgudur söylemlerinizin dayanağı var mı ? Zan mı ?

balkaya34

Vip Üye
Ustam, iç anadoluda yani Karada gemi olmaz,Avcı karaca kurgudur söylemlerinizin dayanağı var mı ? Zan mı ?
Zan olmaz dayanak var tabiiki ,
Burda dayanak Kesilmiş yarim bırakılmış degirmen taşıdır ,
Ayni nokdadir ,Ve Hemen yakininda Acı su kaynağı, Ve güneyindeki Bütük magrakarki burda kaldıklarını yazar yazilarda ve degirmen ,bunlarin hepsi bir birine yakin Karaca dddigi nokda degirmene iniş tek nokdadir,Yuklu bir hayvanin inecegi.tek yer burasıdır baska asla inemez,

Dedektif

Vip Üye
Zan olmaz dayanak var tabiiki ,
Burda dayanak Kesilmiş yarim bırakılmış degirmen taşıdır ,
Ayni nokdadir ,Ve Hemen yakininda Acı su kaynağı, Ve güneyindeki Bütük magrakarki burda kaldıklarını yazar yazilarda ve degirmen ,bunlarin hepsi bir birine yakin Karaca dddigi nokda degirmene iniş tek nokdadir,Yuklu bir hayvanin inecegi.tek yer burasıdır baska asla inemez,
Sorduğum bunlar değildi..En çok dağda gemi olmaz, tezinizi çok merak ettim..
Ayrıca yazdıklarınız dayanaksa,her yarım bırakılmış değirmen taşı değirmenle ilişkili mi oluyor veya eşkiya ile mi bağlantılı

balkaya34

Vip Üye
Nedir,paylaşabilirmisiniz
Buradan inilir baska yol uok
O inen arkadaşla bu resmi çektiğim küçük toplama tepe aradı 70 adım isde avci karaca konusu budur ,Sagdaki resmi iyice büyüt orda aşağıya digru inen bir arkadaş var eden sola dönüp dereye inecek o yol o zaman yapılan imiş ve çıkış yoludur,

Ekli dosyalar

• 20250119_104432.jpg
    20250119_104432.jpg
    2.1 MB · Görüntüleme: 8
  • 20250119_104310.jpg
    20250119_104310.jpg
    2.1 MB · Görüntüleme: 8

Dedektif

Vip Üye
Buradan inilir baska yol uok
O inen arkadaşla bu resmi çektiğim küçük toplama tepe aradı 70 adım isde avci karaca konusu budur ,Sagdaki resmi iyice büyüt orda aşağıya digru inen bir arkadaş var eden sola dönüp dereye inecek o yol o zaman yapılan imiş ve çıkış yoludur,
Avcı hangisi oluyor,karaca hangisi ustam

balkaya34

Vip Üye
Avcı hangisi oluyor,karaca hangisi ustam
Avcı değirmen tasin yanındaki yigma oluyor. Bu toplama tas ve topraktan yitme bir külah şeklinde ,
Karacada arkadaş ın 70 adım saydığı son noktadaki yol oluyor
Bunlari ayri yazmislar aslında ayni nokdadir ,Bu tasin kuzey yakınında Acı su var ,
Bunlar belgelerde anlatılır ve var ,

Dedektif

Vip Üye
Avcı değirmen tasin yanındaki yigma oluyor. Bu toplama tas ve topraktan yitme bir külah şeklinde ,
Karacada arkadaş ın 70 adım saydığı son noktadaki yol oluyor
Bunlari ayri yazmislar aslında ayni nokdadir ,Bu tasin kuzey yakınında Acı su var ,
Bunlar belgelerde anlatılır ve var ,
Ustam kusura bakma,görüşünüze saygı duymakla beraber,bu kurgu benim için sistem dışı,yenilebilir bilgiden ziyade giydirilmiş bilgi..

Konu fikir beyanı ise,
En güzel geminin deniz kenarında olmadığını DAĞ da olduğunu,karacanın da yol olma ihtimalinin milyonda sıfır olduğunu eklemek isterim..Lakin mazur görün, foto yükleyemiyorum..

Başarılarınız daim olsun.

balkaya34

Vip Üye
Ustam kusura bakma,görüşünüze saygı duymakla beraber,bu kurgu benim için sistem dışı,yenilebilir bilgiden ziyade giydirilmiş bilgi..

Konu fikir beyanı ise,
En güzel geminin deniz kenarında olmadığını DAĞ da olduğunu,karacanın da yol olma ihtimalinin milyonda sıfır olduğunu eklemek isterim..Lakin mazur görün, foto yükleyemiyorum..

Başarılarınız daim olsun.
@Dedektif merhaba ,
Bazı isaretler gizlidir, Belgelerde bu isaretleri Acikda görünür gibi anlatmışlar Malesef öyle degil ,
Mesela Açıkta Öküz yok hepside kapalı ,Mesela Kapı kayadaki gügümle Su döken kız Kapalı bunu acikda gibi anlatmışlar bunlar kapalı eger acikdaise bu 4esimler ,Resimlemek lazım, ki iş anlaşılsın,
Daha bir çok işaret kapalıdir, Açcı karacada tamamen kurgudur ,Yani bu kulah gibi olan yığma ile Dereye iniş noktasının arası 70 adım olacak ve 35 adimda kuyu olacak bu işaret avci karaca ile ilgilidir, Degirmen tasi kestik Yarım bıraktık meselesi de bazı kisa kisa yarma kanallar olacak onunkailgulde Acı su kaynağı olacak, Ve Tasin altina bakılacak, Bunlari ben hep internettede ki belgelerden kopyalayıp Araştırmaya gittim ve tesbit ettim, Bir çokları bire bir uyar,
Ancak acikda gördüğünden şaşmamak lazım,

balkaya34

Vip Üye
Selamünaleyküm balkaya abim remil radyestezi değil eşkiya belgelerini tabiki takip ediyorum ama benim inancım en başından beri aynı wolçanmış manolmuş leftermiş arazide devasa figürleri işlemek Horasan harcı yapmak bunlarla uğraşmaz bunlar Roma Bizans dan kalma işaretleri Vatikan vasıtasıyla bulup bazılarının yerini değiştirerek bazılarının üstüne ilave edilerek soygunlar yapılmış 20 yıldır bir çok arkadaşım bir çok yer buldu ama nafile para yok sebebi şifreleme benım dediğim gibi avcı Karaca av köpekleri topal ayı gökyüzü yjldız sistemi ile alakalı hamile kadın inançla alakalı doguya giden kadın Meryem anayı temsil eder size belgeye göre 1 nokta verdim yüzük patmağı olmayan el işareti var dediniz altındaki emanetler hala çıktımı cikmadimi teyid edelim öyle devam edelim
Selam @rafet5757 usdam,
Bu yerlerde bir hafriyat isi yapmak istesem oraya bir daha yaklaşamam, Yani orda yapılacak iş RUHSATLI olmalı bir darbede bitmelidir, Ben hiç bir yeri kurcalamadım, yaralamadım yaralı bırakmadım, Yani işaret benden ,Eger bilgi belgesinden emin olan varsa birlikde yapalım diyorum , Büyuk mebla planında resmini koydum daha evvel , Selam usdam ,

Son düzenleme:
Üst Alt