eşkiya kayıtlarına inananlar mutlaka okusun

rafet5757

Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaslar ,abiler,kardeşlerim epey zamandır düşünüyorumolma olasılığı varmı diye bizler bu eşkıya kayıtlarını nasıl teyid ederiz diye,yıllardır bu işin peşinde koşan insanlar tanıdım ,ne topal ayı,ne kapı kayayı,kurtkaya,karatepe diye gider vs vs bu sitede memleketin hemen hemen her yerinden arkadaslarımız var bir çogumuzun elinde,köyunde ,bilgisinde bu yerler mevcut benim acizane bi fikrim var kafanıza yatar umarım ben diyorum siteden ustalarımızdan biri veya bir kaçı öncü olsun bu yerleri mevki , mevki sorsunlar mesela en çok olan yerden başlayalım kapı kaya nerde varsa herkes yazsın ikinci adım bunun yanında ne aranıyor ustalar sorsun olan onuda yazsın yani belgede adı geçen yerleri herkes yazsın en çok kimin köyü , yeri bunlara uyuyorsa bir ekip kurulsun o bölgede arastırma yapılsın eger bir sonuca ulaşılırsa resmi izin alınır bu kazıyada ortak olmak isteyenler siteye adını yazdırır artık 50 ortakmı olur daha az daha çokmu olur ortak bedel belirlenir adam bası millet 3-5 kişi 100-150 bin harcıyo bizde 500 veya biner tl koyamazmıyız böylece kimseye komaz boş bile olsa gelelim güven meselesine resmi olursa herkes adını yazdıracagı için sorun olmaz çıkarsa devlette verirse alırız vermezse sesimiz herkes den çok çıkar diye düşünüyorum.
[FONT=&quot]Buraya kadar güzeldi diyelim bir çogumuzun kafasına yattı bu olay peki yer belirlendi arastırma yapacak arkadaslar ustalar bu yere gidip gelecek masraflar olucak bunları da ortak karsılamamız lazımki buradaki güven olayı nasıl olucak diye soranlar olucak ben bunun için önce bu işe kaç kişi katılacak onu merak ediyorum masraf dişe dokunmayacak kadar olursa herkes bişeyler feda edebilir diye düşünüyorum kabaca 50*100=5000 tl toplansa 5 kişilik bir ekip olsa ya bizlerin parasıyla biraz gezerler ya bi yer keşf ederler yada madik atarlar (men dakka dukka) çalma kapıyı çalarlar kapını diye bir söz var başka fikri olanlar konuya ilave yapabilirler zor bir olay ama olmayacak diye bir şey yok herkese saygılar tek isteğim gülmeyin safiyane bir kalple yazdım yeterki bulunsun çünkü ben var olduguna inananlardanım.[/FONT]

sondurak

Kullanıcı
Cevap: eşkiya kayıtlarına inananlar mutlaka okusun

,,çiçek sanaçiçek sanaçiçek sana,,Sayın Rafet'57 Ustam Çok Güzel Bir Konuya Deginmişsiniz Sizi Destekliyor Ve Tebrik Ediyorumçiçek sanaçiçek sanaçiçek sana

ASİAVCI

Kullanıcı

Düşüncen vede sonuca gitmek için caban cok güzel ben eşkiya gömülerine inanan biri deyilim olsaydım inan bu gurupta ilk ben olurdum bence yabana atılacak bir fikir deyil değerlendirin derim....k.gelsin

FENERLi

Vip Üye

Tüm kalbimle seni destekliyorum,güzellll belge olmalı ve tam oturmalı,,,,yarın seni ararım sana birkaç birşey sorucam.

kılıçkaya

Kullanıcı

tam benlik bir durum

Son düzenleme:

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

ben hazırım kayıtlı yerin hem bilgisi hemde işareti olur ikisi bir arada olsa daha iyi olur iyi nöbet tutarım beni hemen yazın el elden bilgi bilgiden üstündür neden olmasın yapanların bizim seviyemize gelmesi için 3 üniversite birtirmesi lazım bizler okadar boş kişiler değiliz şu işaret uzmanlarınıda katalım yeri teyit etsinler gerisi kolay bu iş masa başında başlar ama arazide biter atıp yakmakla olmaz birkaç kuruş bizi batırmaz ama ihya eder adamlar kendi evini zor buluyor resmi kazı yapıyorlar bizimde adımız resmi evrakta bulunsun

naftabar

Kullanıcı

beni bu işe katmayın bilgi yok para yok ooff sabah sabah huzurum kaçtı:D ama sıkı dua ederim allah c.c rıskınızı açık etsin:)

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

paran yoksa daha iyi azimli çalışırsın

METİN

Kullanıcı

elimdeki bilgilerle ben yardımcı olmaya çalışırım
2 ay araziye çıkamam.ondan sonrasını gelişen olaylar
belirler.
hiç kimsenin bilmediğine iddiasına girerim okadar net bilerek
konuşuyorum.belgelerde yazan bazı bölgeleri bizzat
teyit ettik
sadece bölgelerin isimlerini verebilirim şu an
KARAMÜRSEL(değirmenlerle ilgili)parları alındı
gerçek çukurcambaz(3 değirmen biri sahte ikisi gerçek)paraları alındı yapma
şelalesindeki paraları duruyor almak isteyende malgal gibi yürek olması gerekir.

32 koltuk söylentisi doğru 32 koltuğu bulmanız için önce evdeki yakınlarınızla
vedalaşmanız gerekir.32 koltuğa ulaşmak için boğulmak yerine ani ölüm sayılan uçurumdan atlamak daha iyi.
belgelerde geçen bazı hatırı sayılır yüklü miktardaki eşkiya gömülerini zaten
devlet bekliyor almanız imkansız.
bu anlattıklarım marmara bölgesiyle ilgilidir

şunuda ileveten açıklamak isterim
belgelerin çogunda sonradan ilaveler mevcut.

Son düzenleme:

rafet5757

Kullanıcı

s.a.üstadlarım bu konuyu uzun zaman dır düşüünüyordum fakat yazmaya cesaret edemiyordum çünkü zor bir olay güvenmek ama denemekten ne kaybederiz diyince çok sey deil nasipse zaten öle yada böle bizibulur deilse elimize alsakda biri alır onu konuya desteklerinizi görünce günün mutlu adamı ben oldum çiçek sana
herkese şükranlarımı sunuyorum umarım dahada genişler

Üst Alt