eşkiya şifreleri minik notlar

tuarec

Super Moderatör
eşkiye belgelerinde geçer 1132 yerde malımız vardır der esasında yer veya nokta sayısı degildil gömüde kullanılan sistemdir sistem 132 dir başındaki 1 işaret olur işaretten 2 gidilir 3 olan bulunur 3 un yanındaki 1 alınması gerekendir bu kısa not

belgelerde 137 yazar 1 -3-7 olan yerde paramız vardır der bude 37 sistemini söyler yani 7-7-7 mesafelerini kat ederek bulunacak define sistem burda 137 altın açıdır onunda bir anlamı vardır illaki eşkiya hemen hemen her noktasında degişik gömü sistemleri kullanmıştır

ve 366 sayısıda bir gömü sistemidir dolu boş noktaları belirten sayı degil benim fikrim bu araştırmalarımızı bu yönde yoyunlaştırırsak daha iyi olur kanısındayım

balkaya34

Vip Üye
eşkiye belgelerinde geçer 1132 yerde malımız vardır der esasında yer veya nokta sayısı degildil gömüde kullanılan sistemdir sistem 132 dir başındaki 1 işaret olur işaretten 2 gidilir 3 olan bulunur 3 un yanındaki 1 alınması gerekendir bu kısa not

belgelerde 137 yazar 1 -3-7 olan yerde paramız vardır der bude 37 sistemini söyler yani 7-7-7 mesafelerini kat ederek bulunacak define sistem burda 137 altın açıdır onunda bir anlamı vardır illaki eşkiya hemen hemen her noktasında degişik gömü sistemleri kullanmıştır

ve 366 sayısıda bir gömü sistemidir dolu boş noktaları belirten sayı degil benim fikrim bu araştırmalarımızı bu yönde yoyunlaştırırsak daha iyi olur kanısındayım
@tuarec kim ne derse desin hepsinede saygım vardır, Yani herkes ne düşünüyorsa onu belirtebilir buda iyiye yorumlanmalıdır yani araştırıldığında ve uzerinde çalışıldığına delalettir,ki buda bu işle ilgilenen arkadaşların yararınadır,
366 cok önemli bir isaretdir,
Konulardaki Hamile kadinin bilgilerini burdaki kucaginda çocukla Hamama giden kadınla karıştırıldığını KARANLIK deredeki görüntüleri cekip buraya ekledigim resimlerde ,Bu konuyla ilgilenen arkadaşların elindeki notları tekrar duzenleyeceginden eminim,
O bakımdan ister 300 olsun ister 66 olsun resim olmadan boş sohbetten ibaretdir, Resimler Yalan söylemez ,Resim cok önlemli bir kanıttır, Resim bütün işlerin delilidir,
Herkese selamlar

tuarec

Super Moderatör
altında şifresi işaretin guneyi veya batısı
üstünde şifresi işaretin kuzeyi veya dogusu
dipnot .fotograf yok

balkaya34

Vip Üye
WOLCAN demek 78 demek 7 gök 8 yer birleşimi sonsuz işareti ile belirtilir yani yatmış sekiz rakamıyla bazen 78 olmaz 77 olur +1 i bulmak gerekir
dipnot: foto yoktur
Selam @tuarec
Karahasan köprüsünün kitabesinde esgi rakamla ters ( V ) birde DÜZ ( V ) rakamları olacaktı, Ters ve ,birde DÜZ v nin rakam olarak değeri 78 rakamıdır,
Buda yine 7 - 8 Hasan paşanın imzasıdır,
+ 1 rakamı Şubat anı ilemi ilgili acaba ,
Ne kadar uğraşırsak o kadarda zorluklarla karşılaşırız, En doğru yol Gerçek belgededir , Enazindan ben öyle sanıyorum,

Üst Alt