eyermi? | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları
  • Hoş Geldin Ya Şehr-î Ramazan

eyermi?

Kervan07

Vip Üye
Cevap: eyermi?

eyer ile aynı hizada 10 adım ilerde, içerden ve dışardan tamamen tıraşlanmış U veya C ye benzeyen kaya..

Süper Usta

Yasaklı
Yasaklı

kayserimi burası zaten iç anadolunun kayaları hep böle sana samımı olarak şunu söleyım kervan bu tür yerlerde her yigit çorba içemez buralarda öle alanen işaretlere mezar ve mal koymuyorlar daha detaylı ince işaretlerle yer belirliyorlar
misal senin bu bölgede 100 lerce yerin var
kısmetınde varsa zaten önüne cıkar.bu tür yerlere yazdıgım zaman kaya falcısı gözüyle bakılıyor onun için yazmıyorum ama yerin 10 numara bır yer iyi araştırmalar kervan sana

Kervan07

Vip Üye

inşallah dediğiniz gibidir..benimde gördüğüm bir kaç yer var ama ne derece doğru bilemem..

size göre çok yer var,bazılarına göre doğal yer! herkesin fikri ayrı tabii ama bu bölgeleri ben iyi biliyorum.her taşın üzerinde detaylı inceleme yaptım ve işcilik olan taşları ve işaretleri belirledim..ben olumlu bakıyorum ve aksini düşünenlere de saygılarımı sunarım..

bahsettiğiniz gibi burada herkes çorba içemez..size katılıyorum..nasib kısmet.

zahmet edib yorum yazdığınız için çok teşekkürler..

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

Boşluk bakmanı öneririm
Hakkında hayırlısı

firtina2121

Kullanıcı

binek taşina yakın çevrede magara varmı? varsa detaylarına ineriz

Kervan07

Vip Üye

kuru derenin başlangicindaki 3 sirali agacin 100mt ilerisinde kapali mağaralar mevcut.

A21MEDLi

Admin

''C'' ye benzer traşlanmış kayanın,karşı cephesinin resmi varmı? ''C''nin karşısında kayda değer bi şey yoksa?
''C'' nin kendisinin iç kısmını iyi irdele...

Kervan07

Vip Üye

karşısında kayde değer bir şey yok ustam..kuru derenin akış istikemetine bakıyor..karşı yamaca baksaydı ordaki kayaları dikkate alırdım sizin önerinizi dikkate alarak.

bende C nin iç kısmından şüpheleniyorum..

teşekkürler yorum icin

firtina2121

Kullanıcı

kervan07 bak şimdi senin bu binek taşının aynısından giresunda bir arkadaşın arazisinde de vardı çözümünü yaptık 85mtre bakış istıkametınde önu buyuk kayalarla kapatılmış magara tesbiti yaptık ve gördukkı yanına vardıgımızda kayalardan bırının yan tarafı kırılarak magara açılmış

Kervan07

Vip Üye

kervan07 bak şimdi senin bu binek taşının aynısından giresunda bir arkadaşın arazisinde de vardı çözümünü yaptık 85mtre bakış istıkametınde önu buyuk kayalarla kapatılmış magara tesbiti yaptık ve gördukkı yanına vardıgımızda kayalardan bırının yan tarafı kırılarak magara açılmış

benim binek taşının baktığı istikametde bir çok kaya var ve hepside işcilik görmüş tıraşlı kayalar.büyük ihtimalle kapalı yer ordadır.
sizin binek taşının resmi varmı?

benim binek taşına ne kadar benziyor acaba merak ettim şimdi..

ilgi ve alakan icin teşekkürler(alkış)

Üst Alt