Giriş

Keban23

Kullanıcı
Merhaba ustalar burası bir girişmi yoksa kaya ile aynı yapımı deyişik geldi bana hata 1 gün falan uğraştım ama acaba girişmi deyilmi emin olamadım beklemedeyim bakabilirsiniz fikirlerinizi aktara bilirseniz memnun olurum teşekürler

Ekli dosyalar

• IMG-20241214-WA0000.jpg
    IMG-20241214-WA0000.jpg
    751.6 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG-20241214-WA0001.jpg
    IMG-20241214-WA0001.jpg
    739.6 KB · Görüntüleme: 34

TrakyaBeyefendisi

Kullanıcı
Merhaba ustalar burası bir girişmi yoksa kaya ile aynı yapımı deyişik geldi bana hata 1 gün falan uğraştım ama acaba girişmi deyilmi emin olamadım beklemedeyim bakabilirsiniz fikirlerinizi aktara bilirseniz memnun olurum teşekürler
Bence doğal gibi duruyor usta ama gene bir kontrol etmekte fayda var. O kapı gibi duran yere sert bir tahta veya taş ile vur veya sürt arkadan boşluk sesi geliyorsa bir şansını dene derim.

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Cekemedim ama bu kayanin üstünde kalp işareti ve havalandırma var
Bayan mezarı muhtemelen.
Lakin bu kayalara bakınca burada yatan bayan, Trumpin karısı gibi zengin biridir.
Tumulus muadili desem abartmış olmam.
Bu durum burada işlem yapmanın zorluğunu da ifade etmiş oluyor.

Kayalarda kasa olma.ihtimali yüksek.
Kasa için araştırma yapılabilir.

Roni

USTA - KÂŞİF
Admin
Muhteşem bir yer. Kapıdan ziyada kayaların dili beni cezbetti. Buraya sizi ne getirdi? Deve, kartal,kalp oyma, üçgen oyma, balta veya ok? Kapı olarak gördüğünüz yerden numune inceleyip bakın kireç veya mermer kireç karışımı mevcut mu? Çünkü bu alan gerçek işlemler gerektirecek alanlardır. Dolusu dolu boşuda bomboştur. Bana görselde sağlam sunum sağlayın çevredeki ağaç ot her türlü bitkiyi inceleyip çekin. Ayrıca konuya @TRUVA @_Trakyalı_ ustamıda çağırayım. Muhakkak bir görüşleri vardır. Ben şahsen böyle yerleri severim.

Keban23

Kullanıcı
Muhteşem bir yer. Kapıdan ziyada kayaların dili beni cezbetti. Buraya sizi ne getirdi? Deve, kartal,kalp oyma, üçgen oyma, balta veya ok? Kapı olarak gördüğünüz yerden numune inceleyip bakın kireç veya mermer kireç karışımı mevcut mu? Çünkü bu alan gerçek işlemler gerektirecek alanlardır. Dolusu dolu boşuda bomboştur. Bana görselde sağlam sunum sağlayın çevredeki ağaç ot her türlü bitkiyi inceleyip çekin. Ayrıca konuya @TRUVA @_Trakyalı_ ustamıda çağırayım. Muhakkak bir görüşleri vardır. Ben şahsen böyle yerleri severim.
Ustam buranin üst tarafında bir kalp ve bir havalandirma gibi delik var on yüzünü sadece çektim olurda gidersem daha detaylı çekip tekrar paylaşırım tesekürler

Roni

USTA - KÂŞİF
Admin
Ustam buranin üst tarafında bir kalp ve bir havalandirma gibi delik var on yüzünü sadece çektim olurda gidersem daha detaylı çekip tekrar paylaşırım tesekürler
Bahsettiğiniz emarenin görselini muhakkak çekip paylaşın. Ustalar için ne kadar görsel o kadar sağlam bakış açısı demektir. Bir diğer husus bu kayanın etrafında hiç yaban dikeni kuşburnu veya yaban üzümü var mı kısır incirde olabilir

_Trakyalı_

Vip Üye
Kallavi bir mezarın var ama etrafında değil.
Yağmur/kar sularının aktığı bir yere yakınsa kanı daha da güçlenir.
Isaretlerin yoğun olmadığı,ama kayalığın durusuyla ve goruntusuyle dikkat çektiği alanlari inceleyebilirsin. Alan doğruluğunu kucuk murc izlerini görebilirsen teyit edersin.
Ancak meşakkatli ve ciddi bir organizasyonu zaruri kılan islerdir.
Metâl tespiti kesinkes yapmadan da "ya şans " diyerek başlanacak isler hic değildir.
Rast gelsin.

Üst Alt