Görsel hakkında bilgi Harita Mı ? | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Görsel hakkında bilgi Harita Mı ?

DADAŞBOZKURT

Kullanıcı
Selamün Aleyküm değerli ustalarım...

Biliyorum detaylı bilgi isteyeceksiniz, detaylı görsel isteyeceksiniz...

Lakin kendim gitmedim, arkadaşımın ısrarı ile bu görselleri sizlerle paylaşmak istedim. Bunlar nedir ? ne değildir ?.Arazi hakkında tam bilgim yok. Dağın eteğinde olduğu ve yakınlarında iki dere olduğunu söyledi .Kendim gidip maalesef görmedim. Daha doğrusu gidilmeye değer bir şey midir Teşekkür ederim ustalarım.
Kayanın yüzeyi oldukça geniş ve düz. Bu, buranın bir tür ritüel alanı, harita veya önemli bir geçiş noktasını işaret eden bir kitabe olarak kullanıldığını düşündürüyor. Kırmızı ile çizilen harfler Göktürk alfabesine ait

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Kendim gidecek olursam daha detaylı görseller çekerim inşallah ustam.Bundan başkaca dikkat etmemiz gereken bir şeyler varmıdır ?
işaretleri net göremediğim için ne söylesem boş olur net resimler çekerseniz bilgimizi paylaşırız drapeta usta yapman gerekeni söylemiş

AhdeVefa

Kullanıcı
Kayanın yüzeyi oldukça geniş ve düz. Bu, buranın bir tür ritüel alanı, harita veya önemli bir geçiş noktasını işaret eden bir kitabe olarak kullanıldığını düşündürüyor. Kırmızı ile çizilen harfler Göktürk alfabesine ait
Eyvallah ustam,değerli yorumunuz için teşekkür ederim.Daha detaylı bilgi ve görsel sahibi olduğum zaman ,tekrar görüşlerinizi rica ederim . Sağolun.

Kader25

[ Küllî minhu.]
Admin
Bu kayanın üzerindeki topraklar alınacak kayaya zarar verilmeden.
Sonra kayanın etrafı en az 15 cm açılacak.
Sonra bu kaya güzelce yikanacak.
Sonra üst yüzeyini ve yanlarını çok kaliteli bir şekilde fotograflanacak.
Sonra kayanın üzerinden 4 ana yön belirtilerek en azından 100 metreye kadar fotograflanacak.

Burası bence İlgiyi hakeder.

İlk etapta da aşağıdaki kıymetli ustalarimizin yorumlarını da almalısın derim. Zira buna benzer isaretlemelerde gecmisde yaptıkları yorumlar aklımda kalmış.
@KANAS_USTA
@R00T
@SiyahBeyaz

Fotoğrafları iyi göremedim once, gözlük biraz uzaktaydi. Aklıma yeraltında odalar odaların içinde sarikizlar hayal ettim.
Dedim.insallah vesvese değil ilhamdir.
😁

Üst Alt