mavran ustam detaylı video ve resimleri vardı, bulursam ekliycem konuya.Aleykümselam kardeşim,
Eğer biraz uzaktan çekim yapsaydınız ustam aşağıda bir kanal olan kaya olmalı orayı görseydik belki yanında Olan girişi de görmüş olurduk.
mavran ustam detaylı video ve resimleri vardı, bulursam ekliycem konuya.Aleykümselam kardeşim,
Eğer biraz uzaktan çekim yapsaydınız ustam aşağıda bir kanal olan kaya olmalı orayı görseydik belki yanında Olan girişi de görmüş olurduk.
dönem soygunu yemiş düşüncesi bende biraz daha ağır basıyor. o tüneli kim açtı ise mutlaka sonuca gitmiştir diye tahmin ediyorum. evet net 2 giriş var. videonun 32. saniyesindeki işaretin arka kuyruğunun bitiminde giriş var buna eminim.o zaman her iki yeri ayrı değerlendirmek lazım yığma ve dikili taşı @A21MEDLi ustam iyi yakalamış köşeye kıstırmış
üçgen ve 2 ayrı girişi olan yeri tahminimce siz zaten çözmüşsünüz tek kaygım dönem soygununa uğramış olma ihtimalı
çok değerli bir yer özellikle dikili kaya ve diğer işaretleri merak ediyorum
o taş çok garip bir şekilde konmuş anlamı muhakkak oralarda bir yerde bir kayaya işlenmiştrEkli dosyayı görüntüle 10568
32. saniyedeki kuşa benzer işaretin yakın görünümü
ustam son eklediğim video da hayvanın başı kuru dereye baktığı görülüyor. kuru dereden buraya geldiğimde bu işaret beni selamlıyor,ben burdayım gel bak sana ne anlatacağım diyorYanılmıyorsam? Kartal başı Saat 7-8 yönüne bakıyor O yönde traş edilmiş V var, V nin açısı ve sivrisi istikameti bence araştırmaya deger
Ekli dosyayı görüntüle 10569
işaretlediğin taşa bi işlem yapılmamış. evet biraz garip duruyoro taş çok garip bir şekilde konmuş anlamı muhakkak oralarda bir yerde bir kayaya işlenmiştr
dikkatımı başka bir taş çekti işaretlediğim taşa işlem yapılmışmı onu merak ediyorum