Haç ve Kama İşareti nasıl bir yol izlemeliyiz? | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Haç ve Kama İşareti nasıl bir yol izlemeliyiz?

enesgulcan

Kullanıcı
Bu kayalar sanirim ayni alan icinde. Kayalarin oldugu alanda bosa vakit gecirme. Bu kayalardan ortalama 100 m gibi mesafede GUNEYBATI yonune git. Soyledigim mesafede bir toprak tepecik goreceksin. Aradigin o tepecikte. Tepecigi bul incele. Bu tepecigin yaninda yasli bir agacta olabilir. Kaybolmadi ise.
Kama işareti bir bölgede büyük üçgen taş bir bölgede üçgen işareti ise bir bölgede ama hepsi aynı araziye yakın kimi 500 mt kimi 1 km. Tepecik dediğiniz acaba hangi taş için dediniz hocam

TRUVA

USTA
Admin
Kama işareti bir bölgede büyük üçgen taş bir bölgede üçgen işareti ise bir bölgede ama hepsi aynı araziye yakın kimi 500 mt kimi 1 km. Tepecik dediğiniz acaba hangi taş için dediniz hocam
tuarec ustanin cidigi basinda yesil.plastik olan kayaya gore bak. 100m guneybati

tuarec

Vip Üye
Mezar derken mezar işareti mi yoksa kendisi bir mezar mı demek istediniz. Birde harf dediğiniz yer acaba ağacın dallarının gölgesi olabilir mi acaba?
mezar demek istedim agaç dalı oldugunu sanmam ama gidersen dogrulama için resim çekin kırmızı daire içinde W harfi varmı yokmu

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
ben burda iki şey gördüm birincisi kalp ikinciside resme diyer yönden bakınca ayak görünüyor ayağın burun ucunun baktığı yönde araştır burda birçok mezar mevcut çubukla halledersin yerlerini
Screenshot_2026-05-13-23-20-39-410_com.miui.gallery12.jpg
Screenshot_2026-05-13-23-20-39-410_com.miui.gallery54521.jpg

Kader25

[ Küllî minhu.]
Admin
Kurbanım,
Şöyle yapalim;

1-Paylastigin bir figür ve işaretin çevresini 75 metre olarak kabul et. Bu mesafede ne varsa paylaş. Bu mesafenin dışında misal 100 metre ileride başka bir işaret varsa acacagin konuya dahil etme.

2- 100metre ilerideki işaret içinde ayrı bir konu aç.

Sadece isarete bakıp ne.oldugunu nereye bakacağını ne.sekilde işlem yapacağını söyleyecek usta sayısı ben deyim 3 kişi sen de 5 kişi. O da nasibine sayet yorum yaparsa.
Bu 5 ustada genelde yorum yapmıyorlar. Çünkü konu uygun şekilde açılmıyor.
Yön yok.
Metraj yok.
Fotograflama yok.
Hal bu olunca chat odası muhabbetine dönen konuya mudahil olmuyorlar.

Gördüğüm kadarıyla sen epey gezmektesin ve işaretleri de artık algılıyor ve biliyorsun. Lakin konu acmada yetersizsin. Bu 2 eksik hususu nasıl tamamlayacaksin?

1-Bos kaldıkça FOTOGRAFLI DEFINE ISARETLERI kategorisindeki konuları oku.
Ozelliklel 1 sayfa ve 10 sayfanın üzerinde olanları. Neden 1 sayfada konu ilerlememiş ve bitmiş bunu analiz et eksiklikleri gör. 10 sayfa ve üzeri konusu devam edenlerin de niçin bu kadar yorumlandigini analiz et.

2-Konu nasıl açılacak, fotograflama nasil yapılacak artık bu konuda senin eksiğin olmamalı. Bu nedenle aşağıdaki konuyu 3 kez oku inşallah.

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️

Baktın mesele anlaşıldı.
Elindeki herbir işaret ve figür bu çerçeve de ayrı ayrı konu aç inşallah.
Bizler de sana yardımcı olalım bilgimiz ve tecrübemiz nispetinde.

Biz emekliyiz. Diyanete göre bize zekat düşüyor. Şikayetiniz yok elhamdülillah, lakin kirada oturuyoruz altımızda arabamız yok. Bize de faydan dokunur belki. 😁 (Bu kısım latifedir)

Sen yazdıklarımı oku ve buna göre hareket et. Ben inanıyorum fazla işlem gerektirmeyen bir yerler sana nasip olabilir. Bu memleketin her 1 km.sinde illa birseyler vardır. Her kaya önemli. Gözünün görmediği elinin değmediği bir kaya kalmasın gezdiğin yerlerde.
Birde yüksek yerlere geldiğinde hep aşağılara bak. Dikkatini çeken illa birseyler görürsün. Aşağıda gezerken sıralı taşları belki farketmezsin amma yukarıdan bakınca ülen bu taşlar dizili duruyor dersin. Hah işte o sıralı taşın bitiminde 5-10 metre içinde yanında hiçbir işaret olmadığı halde bir.oda olduğunu bilirsin.

Özetle durum böyle.

Kolay gelsin.

tuarec

Vip Üye
Kurbanım,
Şöyle yapalim;

1-Paylastigin bir figür ve işaretin çevresini 75 metre olarak kabul et. Bu mesafede ne varsa paylaş. Bu mesafenin dışında misal 100 metre ileride başka bir işaret varsa acacagin konuya dahil etme.

2- 100metre ilerideki işaret içinde ayrı bir konu aç.

Sadece isarete bakıp ne.oldugunu nereye bakacağını ne.sekilde işlem yapacağını söyleyecek usta sayısı ben deyim 3 kişi sen de 5 kişi. O da nasibine sayet yorum yaparsa.
Bu 5 ustada genelde yorum yapmıyorlar. Çünkü konu uygun şekilde açılmıyor.
Yön yok.
Metraj yok.
Fotograflama yok.
Hal bu olunca chat odası muhabbetine dönen konuya mudahil olmuyorlar.

Gördüğüm kadarıyla sen epey gezmektesin ve işaretleri de artık algılıyor ve biliyorsun. Lakin konu acmada yetersizsin. Bu 2 eksik hususu nasıl tamamlayacaksin?

1-Bos kaldıkça FOTOGRAFLI DEFINE ISARETLERI kategorisindeki konuları oku.
Ozelliklel 1 sayfa ve 10 sayfanın üzerinde olanları. Neden 1 sayfada konu ilerlememiş ve bitmiş bunu analiz et eksiklikleri gör. 10 sayfa ve üzeri konusu devam edenlerin de niçin bu kadar yorumlandigini analiz et.

2-Konu nasıl açılacak, fotograflama nasil yapılacak artık bu konuda senin eksiğin olmamalı. Bu nedenle aşağıdaki konuyu 3 kez oku inşallah.

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️

Baktın mesele anlaşıldı.
Elindeki herbir işaret ve figür bu çerçeve de ayrı ayrı konu aç inşallah.
Bizler de sana yardımcı olalım bilgimiz ve tecrübemiz nispetinde.

Biz emekliyiz. Diyanete göre bize zekat düşüyor. Şikayetiniz yok elhamdülillah, lakin kirada oturuyoruz altımızda arabamız yok. Bize de faydan dokunur belki. 😁 (Bu kısım latifedir)

Sen yazdıklarımı oku ve buna göre hareket et. Ben inanıyorum fazla işlem gerektirmeyen bir yerler sana nasip olabilir. Bu memleketin her 1 km.sinde illa birseyler vardır. Her kaya önemli. Gözünün görmediği elinin değmediği bir kaya kalmasın gezdiğin yerlerde.
Birde yüksek yerlere geldiğinde hep aşağılara bak. Dikkatini çeken illa birseyler görürsün. Aşağıda gezerken sıralı taşları belki farketmezsin amma yukarıdan bakınca ülen bu taşlar dizili duruyor dersin. Hah işte o sıralı taşın bitiminde 5-10 metre içinde yanında hiçbir işaret olmadığı halde bir.oda olduğunu bilirsin.

Özetle durum böyle.

Kolay gelsin.
ustam bende emekliyim aklınızda bulunsun :)

Üst Alt