Harfle .Sayı Oymalar Ve Sonunda Girişmi acaba? | Define işaretleri ve anlamları

Harfle .Sayı Oymalar Ve Sonunda Girişmi acaba?

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum Sayın Usta Arkadaşlar!Galiba sonunda sonuca ulaşılmış ve kolay olmayan olan bir yere deng gelmişimdir!benim düşüncem bu bir kapıdır yada giriştir.Sizin değerli yorumlarınızız rica edeceğim sayın arkadaşlar!diğer işareti bulduk önce .bilmiyorum bu girişile alakalımı?ama harfler aynı galiba?Eğer kapak ise baktığı yön doğu dur arkadaşlar!Teşekürler ve saygılar!

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Cevap: Harfle .Sayı Oymalar Ve Sonunda Girişmi acaba?

selamunaleykum,

enver usta,eğerki bu resımdeki harfler B B ise volçan imzası diye hatırlıyorum.öyle ise yer güzeldir.ustalar daha iyi bilgi verirler.

eğer kapak dedıgın yer bu resımdekı yer ıse,ya işi bitmiş yada biri makara yapıyor.
üzerinde yapı yeni yapılmış harç sıvasına benzıyor,benmi yanlış görüyorum.yoksa sen başka biryerdenmi bahsettin.

enver

Kullanıcı

Yorumların için teşekürler Bozkurt usta!harfler için evet galiba iki yerde de aynı harfler dir.ilk işarette birde kapaktaki işarette.ama kapaktaki 200 sayısı de var.girişe yada kapağa gelince.yeni diyorsun ama eğer 100yıllık sıva yeni sayılıyorsa öyledir usta.çünkü bu yol 100yıl önce yapılmış bir yoldur usta.ve burayı ben buldum yani yolda gizliydi bu ben otları çektim ve resmini çektim bu gördüğün yerin usta.sıva yenisine beğenzeyebilir ama çeşmelerde de aynı sıvalardan var.ve onlarda aynı tarihteler.çok eski.değerli diğer usta arkadaşların da yorumlarını bekliyorum.Teşekürler!

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni

Yorumların için teşekürler Bozkurt usta!harfler için evet galiba iki yerde de aynı harfler dir.ilk işarette birde kapaktaki işarette.ama kapaktaki 200 sayısı de var.girişe yada kapağa gelince.yeni diyorsun ama eğer 100yıllık sıva yeni sayılıyorsa öyledir usta.çünkü bu yol 100yıl önce yapılmış bir yoldur usta.ve burayı ben buldum yani yolda gizliydi bu ben otları çektim ve resmini çektim bu gördüğün yerin usta.sıva yenisine beğenzeyebilir ama çeşmelerde de aynı sıvalardan var.ve onlarda aynı tarihteler.çok eski.değerli diğer usta arkadaşların da yorumlarını bekliyorum.Teşekürler!

enver dostum inş senın dedıgın gıbıdır,sıvası bana yeni gibi geldi.akıl akıldan üstün göz gözden keskindir,illaki ustaların yorumu olacaktır.inş senın dedıgın gıbı olur.

birde şu resmı ıncelyıp sonra tekrar orayı görüntülersin.(açılmış biryer olabılır,yol yapımda cılmıs olabılır,sonra coluk cocuk hayvan mayvan girmesın dıe kapatılmış olabılır.bunların tamamı benım fıkrım,tamamen yanılıyor olabılırım,bu yorumlarımın tamamı ordaki sıvayı sonradan yapmış olduklarını dusundugum ıcındır)

enver

Kullanıcı

Bozkurt Kardeş Teşekürler tekrar.inşaALLAH hayırlı bir şey olsun usta.yoruldum baya :)1000işaret 0 sonuç :)belki dediğin gibi de olabilir .yol üstündeyse hayvanlar yada çocuklar girmesin diye kapatılmış olabilir.ona bakmadım hiç.birde yükseklik 70cm falan var kapağın yerden.diğeri ise diğer resimlerden bakarsanız usta 200sayının arkasında başka sayı yokçdiğer resimlerde net görünüyor.yanıltma dır o gördüğün usta.Teşekürler!

enver

Kullanıcı

Yorumlarınız için teşekürler ASİAVCI usta!arkadaşlar eminimki o harfler ve de sayı boşuna yapılmamıştır.birde bu bir kapakl ise ve altta açılmışsa niye hepsi açılmamışştır?yanında birde üçgen varsa oda olabilirmi?birde açanlar niye tekrar kapatsınlar?çok mu vakitleri vardı?:)lütfen yorumlarınız değerli usta arkadaşlar!Teşekürler!

enver

Kullanıcı

Benim görebildiklerim bunlar!

enver

Kullanıcı

Usta orası 15cm usta.ama daha iyisini siz bilirsiniz!kapağın yüksekliği 70cm yaklaşık ve genişliği de o kadar.belki yanıltmam ölçü olarak 10cm oynayabilir daha az için.Teşekürler!

Üst Alt