Harfle .Sayı Oymalar Ve Sonunda Girişmi acaba? | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Harfle .Sayı Oymalar Ve Sonunda Girişmi acaba?

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
Cevap: Harfle .Sayı Oymalar Ve Sonunda Girişmi acaba?

bence bi boşluk bak oraya enver. ben hala umutluyum. umudumu kıran tek şey oranın bariz belli oluşu. bu kadar işçiliğe bu kadar basit giriş. belki senin nasibin budur. inşallah olur ve doludur diyelim. boşluk bak enver. açılış yapıcaksan da bi tören hazırlamayı unutma. törende gaz maskesi li bir kişi kurdale yi eldiven ile kessin ki hoş bir açılış olsun bilmem anladınmı? yani can güvenliği.

enver

Kullanıcı

Teşekürler HARBİCİ usta!tabiki umutumu kesmeyeceğim.ALLAH NASİP ETTİYSE KISMETİMİZ OLUR inşaALLAH.kolay girişe gelince.orası tepenin en üst tarfıdır.yol yokiken oraya ulaşmak hayli zor olurdu.açıkta olması başka anlamı toprak kayması da olabilir.birde en son işte ben açtım bügün onu otlardan.ben böyle düşünüyorum arkadaşlar!tabiki izin ve gazmaskesi olacaktır.kurdelyeye gelince onu içinde bulabilirim diye düşünüyorum :) teşekürler!

A21MEDLi

Admin

200 ün 00 larını bir kenara bırakırsak,2 kalır yani Z volcanın imzası,önünden yol geçiyor,yolun yeni olması,bazen bir şey değiştrmiyor,çoğunlukla eski patika yolun üzerine asfalt dökülüp yeniden onarılmıştır..
neyse,bu önünden geçen yol Z gibimi?? günümüz Z si değilde,resimdeki 200'ün 2 sine benziyormu??
veya 2 ye benzeyen eski su arkı kanalı (değirmene su taşımak için yapılan su kanalı gibi) varmı?

enver

Kullanıcı

Usta yorumunuz için teşekürler!evet dediğiniz gibi eski yolların üstünde yeni yollar yaparlar.çok doğrudur usta.yol da 2 yapıyor usta vede kapaktan başlayarak yaklaşık 30 metre kapaığın soluna devam edersek yol boyunca diğer işarete geliyoruz.diğer açıklama ise öyle kanallar olabilir de olmayabilirde usta onu bilmiyorum bakmam lazım etrafa.kapağın karşısında eski yolu düşünerek yada tahmin ederek kapağı karşısında tepenin aşağısında dere var.o da yaklaşık 50mt aşağıdadır.dere çok uzun.yani dere ise en son konumun deresidir ama neyse çok uzanır sonra konu diye düşünüyorum.açıklamalarım bunlar usta.lütfen sorularınız varsa rıca ediyorum ? birde bu volçanın imzasıysa daha bilmemiz bir şeyler varmı sayın usta?Teşekürler

A21MEDLi

Admin

hayır hayır dere değil,1.şık yol eğer yol 2ye benziyorsa,benzediğini söylemişsin,çizdiğim gibi yolun iki kıvrımının iç kısımlarına bak.

enver

Kullanıcı

Teşekürler usta!tabiki bakacağım hemde çok dikat ederek.yanlız usta birde burda görünen kapak mı acaba usta?değer mı sizce?birde yolun içi kısımlarına ne bakmam gerek?Teşekürler!

enver

Kullanıcı

A21MEDLİ USTA!yol bu çizim yapabilir usta.yanlız o diğer işarete gelince yolu dere kesiyor.birde içi kısımları diyorsunuz hatırladığım kadarıyla öyle kısmılar çok büyük olabilirler usta.ama ilerde bu yolu dere kesiyor.köprü var.köprü yeni eski değil tabiki.umarım faydası olur bu bilgiler?Teşekürler!

METİN

Kullanıcı

ENVER
ben sana kaç sefer söyledim
git ilgilen dediğim yerleri bırakıyorsun
nerde paçayı kaptırılacak yer varsa oraya yöneliyorsun
diyelimki bu resimlerine yorumlar yazıldı
senmi yapacaksın bu yol kenarındaki işçiliği
biraz akılcı ol mantıklı haraket et.belki içinden bana şimdi
kızmışsındır. kızabilirsin ben doğrulardan yanayım.
seni severim senin başınada yapamayacağın iş
yüzünden bişey gelmesini istemem.
ÜÇGEN ve DİKDÖRTGEN işiyle uğraş dedim
sen hala riskli işler peşindesin.sende diyeceksinki yok abi orada çoban var
bu yaştan sonra beni çoban dövdürtme git orayla ilgilen

TRUVA

USTA
Admin

küçük girilen bir kırmızı taş varya.oraya bir şeyler konmuş.aldılarmı acaba.bariz oraya girilmiş.o kırmızı taşın arkasına bir bakarmısın.

TATLARLI

Kullanıcı

Yorumları okudumda çok garip geldi. O oyuklar örnek almak için açılan oyuklar. İnşaat mühendisleri bilir. Toprak göçmemesi için yatay kazık çakılmış içinden. Kapı dediğin yer. Eski hayratmış kapatmışlar suyu önlemek için de içine çelik yada sert kazık çakılıyor.. Çevreden tanıdıkların varsa yolu kaç yılında yenilemişler bir soruver açmış kadar güzel cevap alırsın. orada tarihi yazıyor. Bu tarihte yapılan birşey olsa 200 yan yana gelmezdi zaten.

Üst Alt