Harfle .Sayı Oymalar Ve Sonunda Girişmi acaba? | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Harfle .Sayı Oymalar Ve Sonunda Girişmi acaba?

A21MEDLi

Admin
Cevap: Harfle .Sayı Oymalar Ve Sonunda Girişmi acaba?

Bu 2 şimdilik alan işaretidir,orada git şunu bul demek için erkendir,fakat şunu söyleyebilirm yolun açılarında en fazla 3-10 mt dahilinde fazla uzaklaşmadan işaretler göreceksin,fakat şunuda unutmamak lazım,yol sonradan yapılmış harfiyat çalışmalarından dolayı O kısımlar erozyonada uğramış olabilir.

enver

Kullanıcı

Yorumlarınız için herkese teker teker çok teşekürler sayın arkadaşlar!Evet A21MEDLİ USTA yola gittim bugün yolda 2 yapıyor yanlız dediğiniz dönüşün birinde dere var ve diğer en başta paylaştığım işaret var usta.diğer dönüşte ise yol çalışmasından dolayı yani yol yapıldığı zamanında her şey yok olmuş diyebilirim.yol kıvrımı var ve hemen arkasında uçurum usta.Yazılara gelince B B harfleri var ve tarih yok sadece 200 yazıyor.olabilir TATLARLI ustanın dediği gibi de olabilir.ama eski hayrat ne için yapılsın orda ?Truva usta o taşı göremedim gitiğimde bakacağım.Metin usta dediğin çok doğru usta ama inanın oraya her an çalışırım dediğiniz yere.yanlız orda bir kaç işaret daha çıktı .3 tane çeşme mesela.2 tane mağara.biri açılmış ufak diğeri ise açılmamış.hepsi burda sitede konularımda var.onlara da bakıyorum usta.inanın gerçekten biraz kolay yolunu bulmaya çalışıyorum usta.onun için fazla gezip bol bol işaret ve resim çekmeye ve paylaşmaya çalışıyorum usta.kolay deyince yanlış anlama .sadece masrafları karşılamak için .Teşekürler ve saygılar!

A21MEDLi

Admin

Yorumlarınız için herkese teker teker çok teşekürler sayın arkadaşlar!Evet A21MEDLİ USTA yola gittim bugün yolda 2 yapıyor yanlız dediğiniz dönüşün birinde dere var ve diğer en başta paylaştığım işaret var usta.diğer dönüşte ise yol çalışmasından dolayı yani yol yapıldığı zamanında her şey yok olmuş diyebilirim.yol kıvrımı var ve hemen arkasında uçurum usta.Yazılara gelince B B harfleri var ve tarih yok sadece 200 yazıyor.olabilir TATLARLI ustanın dediği gibi de olabilir.ama eski hayrat ne için yapılsın orda ?Truva usta o taşı göremedim gitiğimde bakacağım.Metin usta dediğin çok doğru usta ama inanın oraya her an çalışırım dediğiniz yere.yanlız orda bir kaç işaret daha çıktı .3 tane çeşme mesela.2 tane mağara.biri açılmış ufak diğeri ise açılmamış.hepsi burda sitede konularımda var.onlara da bakıyorum usta.inanın gerçekten biraz kolay yolunu bulmaya çalışıyorum usta.onun için fazla gezip bol bol işaret ve resim çekmeye ve paylaşmaya çalışıyorum usta.kolay deyince yanlış anlama .sadece masrafları karşılamak için .Teşekürler ve saygılar!

O işaretin linkini verde,daha detaylı bakalım.
O işaret yolun açısından 200mt uzakmı?

enver

Kullanıcı

Bu işaret işte usta.konumun ilk başındaki işaret usta.bakarsanız burda da B B harfleri var usta karelerin içinde.işte bu işaret dönüşün birinde usta.bu işaret kapağın sol tarafında kalıyor vede yaklaşık 30 mt yada biraz daha uzakğındadır usta.teşekürler!dönüşlerin ikisini toplarsak yol uzunluğu olarak belki 150 200 mt yapabilir usta.kapak ise tam ortasında duruyordur .Teşekürler!

A21MEDLi

Admin

bu BB işaretinnle.. 200 yazan yerlerden biri son noktaya yakındır,ama hangisi?? önce onu tespit edelimki daha sağlıklı olur..
200 yazan yer yolun nersinde kalıyor? çizebilirmisin..

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum Sayın Ustalar!Evet A21MEDLİ USTA istediğiniz resimleri yükledim usta.Teşekürler!

kakavanchi

Kullanıcı

eşkiya işi ama yorumsuz... sadece mantık yurutebilirim sahsen...

enver

Kullanıcı

Yorumunuzu rica edecektim varsa kakavanchi usta!mantık yürütebilirim diyorsunuz.açıklarmısınız lütfen?A21MEDLİ usta sizin de yorumunuzun devamını rica edecektim usta ve sorularınız varsa lütfen yapınız?Teşekürler!

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum!A21MEDLİ USTA istediğiniz resimleri yükledim usta!lütfen yorumunuzun devamını getirirmisiniz mümkünse?kakavanchi usta Sizde yorumunuzun devamını getirirmisiniz lütfen?Saygılar ve teşekürler!

METİN

Kullanıcı

enver
güzel kardeşim benim
bu beton günümüzün betonu
beyaz çimento harcı ile sıvanmış yer
neden sıvandığınıda söyliyeyim
kardeşim o sıvalı kayanın önüne bak su borusu
geçiyor.o sıvqa su borusu ile alakalı.B.B ise
tahminime göre arnavut vy makedonların
kendi diliyle su kaynağının.olduğu noktayı işaretlemişler olabilir
defineyle pek alaksı olduğuna ben inanmıyorum

Üst Alt