hepiniz Hakkınızı helal edin Allaha emanet olun. | Define işaretleri ve anlamları

hepiniz Hakkınızı helal edin Allaha emanet olun.

sempatik_06

Kullanıcı
Katılım
8 Ekim 2014
Mesajlar
877
Beğeni
2,410
Puanları
93
Konum
ÖNCE TÜRKİYE - SONRA ANKARA
Sevgili ve çok saygılı abilerim,ustaların,kardeşlerim son zamanlarda bazı kişileri rahatsız ettiğim düşüncesi ile siteden ayrılma kararı aldım. Konu önemsiz ama oldukça üzücü sonuçlanan bir konu demek istiyorum.
@ankara usta benim yüzünden siteye gelmiyor kanısındayım. Burası için kendisi önemli. Ama ben olsam ne olur olmasam ne olur.
Allaha emanet olun hakkınızı helal edin benden yana hiç bi hakkım olmasa da helal olsun burası bana diğer forum sitelerini unutturmuş ve güzel bir araştırma ve dostluk mekanı olmuştu. buraya kadarmış ne yapalım. Son isteğim olarak bu yorum silinmesin. hakkı olan abilerim okusun.
Herzaman ki gibi son söz olarak. Saygılarımla...
 

Meltun

Kullanıcı
Katılım
2 Kasım 2014
Mesajlar
339
Beğeni
1,032
Puanları
93
Yaş
76
Konum
Tekirdağ/Çorlu
Öncelikle üzerinizde hakkım var ise helal ediyor ve
Dilerim ki aranızda ki durum bir an önce çözülür ve bu ayrılma konusu da sona erer. İki kıymetli kardeşimizi her daim aramızda görmek isteğiyle;
" Allah'ım! Kalplerimizi birleştir. Bizleri ayrılığa düşürme. Aramızı ve sosyal ilişkilerimizi düzelt. Bizi doğru yola ilet. Bizi şirk, küfür ve nifak karanlıklarından kurtar, iman ve islam aydınlığına çıkar, bizi her türlü çirkinlik ve edepsizliğin açığı ve gizlisinden uzaklaştır. Allah'ım bizi her türlü kötülükten ve günahtan koru."
 

mc_307

Kullanıcı
Katılım
25 Şubat 2014
Mesajlar
1,015
Beğeni
2,495
Puanları
113
Böyle olmaz yaaa, bu foruma kulak çeken bir büyük lazım. Yönetici olarak işi bu olsun. Küsen darılan kırılan kim varsa kulağından tutulup geri getirilsin.
Kabul etmiyoruz böyle durumları bi dinlenin kısa süreli ama....
 

Warning

Kullanıcı
Katılım
17 Eylül 2014
Mesajlar
1,552
Beğeni
5,246
Puanları
113
Yaş
40
Konum
istanbul
Paşam bu konuda yanlışsın severek okuduğum ve muhabbet duyduğum bir kardeşimsin ve Ayrılma kararını onaylamıyorum @zebun ustama Katılıyorum tatlıya bağlanır sadece bir aracı büyüğümüz olması hayırlı olur diye düşünüyorum sevgili @ankara ustam bu konuda büyüğümüz kendisi Sevdiğim şahsiyetlerden biridir Saygı duyarım büyük küçük darılmaları olacak Buda tuzu biberi olur kıymet daha çok bilinir gerçeği bu sende Ankara'da sın Ankara ustamda bi görüşmenizde fayda olur diye düşünüyorum bırakın şu muhabbetleri sevgi Hoşgörü en Güzeli illaki takılmalar olacak ama hepsinin bir Çözümü var sende otur oturduğun yerde üzme beni @ankara Ağabeyim gelir inşaallah dayanamaz daha çok muhabbetimiz olacak inşaallah kendisiylede seninlede
 

wolf_52

Kullanıcı
Katılım
19 Ocak 2015
Mesajlar
3,812
Beğeni
9,771
Puanları
113
Yaş
52
sorun nedir bilmyorum lakin.. üzücü bir durum var beliki.... bildiğim tek şey müslümanın müslmana küs kalması caayiz değildir.. bir an evel tatlıya bağlanması temelilerimle.....saygılarr...
 

BoZKurT

"R@m@z@n"
Forum Düzeni
Katılım
22 Mart 2012
Mesajlar
9,502
Beğeni
16,956
Puanları
113
Konum
İstanbul
Sempatik 06 kardeşim.ben hakkımı helal etmiyorum.eğer biraz olsun hakkım var ise helal etmiyorum. Ben bu forumu kurarken amacım şu idi .

Kimsenin kimseyi kafasına göre banlayamayacağı, hiç bir banlama işleminin tek başına karar verilemeyecegi, (direk hakaret küfür ve vb durumlar hariç)
Kazanılan dostlukların basit bir şekilde kaybedilmemesi , ve yanlış anlamalar sonucu birbirleri ile küs olması ve bu sebepten dolayı forumdan soğuması vs..
Ankara usta sizin varlığınızdan ötürü girmemezlik yapmıyor.öyle bile olsa, herzaman diyorum.bu forumda eşitlik ön planda olacak, falanca kişi yönetici diye onun söylediği kesin doğrudur hükmü çıkmaz ortaya. Herkez kendi fikrini kendi doğrusunu söyleyebilir. Buna demokrasi diyorlar.
Forum kuralları dediğimiz bir konu var kural var. Bu kurallar hepimiz için derken,bunu kast ettik. Kurallara uyan herkese forum açıktır.
Neyse konu uzadı hakkınızı helal edin. Ben senin iyi niyetinden şüphe etmiyorum. Ve bu yüzden forumdan ayrılma kararına sıcak bakmıyor, ayrılırsan varsa hakkım helal etmiyorum.
Hadi bakalım hodri meydan ;)
 
Son düzenleme:

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
Katılım
9 Kasım 2012
Mesajlar
3,702
Beğeni
4,007
Puanları
113
hiç güzel bir karar almamışsın, benim yaşım kulak çekecek kadar büyük değil ama, yanlış yapıyorsun sen bize lazımsın kardeş diyecek kadar yaştayım heralde. senin buradan ayrılmanı istemiyorum. çünkü sen bence çok değerli bir arkladaşsın. kararından derhal vazgeç. burada biz insan ayırımı yapmıyoruz. yönetim de misafir de olsan fark etmezki bizim için önemli olan uslup ve adab tır. edep tir. bunlar sende varsa sende buranın ayrılmaz bir bütünü ve yapıtaşısındır. kararından vaz geçtiğin an bana özel mesaj atarsan bu konuyu silerim ve beraber kardeş kard3eş yaşarız. bazı sıkıntılar olur olacaktır. önemli olan bunları olgunluk dahilinde ve bütüne zarar vermeden aşmak lazım.
 

BAYBURTLU

Kullanıcı
Katılım
26 Aralık 2014
Mesajlar
325
Beğeni
1,017
Puanları
93
Yaş
39
Dostluklara mesken bu mekan, helallik isteyip gitmek değil, dostun sözlerine, selamına, merhabasına muhtaçtır bu ortam ve bu samimiyeti yakalayabilmek de, siz ustalarımızın birlik ve bütünlüğünden oluşması gerekir kanaatindeyim
 
Üst