hilal sekinde kesilmis kaya

zifinn

Kullanıcı
Selam arkadaslar yamac bir arazide zeminde tahmini 2 metre lik bir kaya nin yokus asagi bakan tarafi hilal seklinde kesilmis.kesigin zenin tarafi 30cm ice dogru oyulmus arazi ormanlik bir alan hilal kayanin arka tarafinda sira kayalar var ama ben isaret bulamadim bir fikri olan arkadaslara tesekkur ederim

TRUVA

USTA
Admin
Cevap: hilal sekinde kesilmis kaya

Kardeş; kesik kısmın uzunluğu ne kadar.bir tarafa doğru daralıyormu.kayanın üstünden başlayıp tabana doğrumu iniyor.resmini çekmedinizmi.bi zahmet resim ekleyin.kaya yerde yatıkmı dikmi? karşıda su varmı yada yan tarafta dere.kanalaın indiği noktada ne var.resmini ve çevre resimlerini bir görelim.kayanın altınamı tünelemi,kuyuyamı nere gitceğimizi bir görmek lazım

zifinn

Kullanıcı
Cevap: hilal sekinde kesilmis kaya

Kaya yerde hilal kesimde yere paralel kayanin yerden yuksekligi 50cm felan hilalil acik agzi guneye bakiyor acik agzi baz alirsak daralma bati tarafina dogru hilalin uc larinin ara meafesi 120cm dogu tarafinda dere var 300m mesafede derenin karsisinda duzluk var ama bolge karadeniz oldugu icin tamamen orman tasida tesadufen buldum birde bolgeye eskiden mahsen kaya diyorlarmis...ve hilal keilen tasin 200m arkasibda sira taslar var sira taslarda yerden 10m yukarida oyuk varmis 40cm gibi capta ama ben bulamadim...birfe cevrede bir tasin altinda 2 odali gibi nemli yuzeyli derin yarilar olan bi yer varmis eskilerden duyanlar var ama ben hilal tas harici birsey bulamadim arazi asiri orman gezmek cok zor ...resim tasi cektim ama cevre orman oldugu icin cekemedim..

Üst Alt