İki derenin birleştiği ve Y yaptığı yer ve etrafı!(yeni resimler) | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

İki derenin birleştiği ve Y yaptığı yer ve etrafı!(yeni resimler)

enver

Kullanıcı
Cevap: İki derenin birleştiği ve Y yaptığı yer ve etrafı!(yeni resimler)

Yorumunuz için teşekürler!ama lütfen kayalara ve benim yazdıklarıma daha dikatli okuyun ve bakınız lütfen.düşüncem ve eminim ki doğal olmayan işaretler de var burda.birdeyere baktığımızda karşımızda çok güzel bir adacık var ve kayanın ortasında haça beğenzeyen bir oyma var.yine bu kayanın arkasında boğa başına beğenzeyen oyma var.benim sadece bunlar hakında yorumlarınızın devamını isteyeceğim.yer birde çok tarihi bir yerdir.eskiden dayanan.Teşekürler ve saygılar!

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum Sayın Arkadaşlar!Dün verdiğiniz değerli yorumlarınızdan dolayı size çok minnetarım.lütfen bu kouyla ilgili de yorumlarınızı yazarmısnız?işaretler ve güzel yerler mevcuttur.Teşekürler!

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

Yorumunuz için teşekürler!ama lütfen kayalara ve benim yazdıklarıma daha dikatli okuyun ve bakınız lütfen.düşüncem ve eminim ki doğal olmayan işaretler de var burda.birdeyere baktığımızda karşımızda çok güzel bir adacık var ve kayanın ortasında haça beğenzeyen bir oyma var.yine bu kayanın arkasında boğa başına beğenzeyen oyma var.benim sadece bunlar hakında yorumlarınızın devamını isteyeceğim.yer birde çok tarihi bir yerdir.eskiden dayanan.Teşekürler ve saygılar!

Arkadaşım yerindeki taşlar üzerinde değişik insan elinden çıkma işaretler var hemde öyle basit işaretler değil sen boğa başı dediğin
taş mesela

bu suyun çıktığı yerin arkasını bana anlatabilirmisin

elini koyduğun yerdeki taştaki balık mesela

bu kayadaki sağ üst taraftaki küçük haç gibi mesela

bu hipopotam gibi taş mesela hayvanın burun delikleri bile yapılmış

suyun içindeki taştaki kanal...
birinci ihtimal burada eski bir değirmen vardı şimdi yok
ikinci ihtimal su çıkan bir yer var eğer mağara gibi ise içi önemli olabilir
tahta köprü o zaman vardı şimdi olmıyabilir gerek tabiat gerek insanlar taraafından yok edilmiş olabilir.
normal şartlar da burada değirmen olsada doğanın görünüşü buradan yola çıkmak ne kadar sürer nasıl çıkılır doğa yapısı buna müsait görülmüyor fotograflarda
bu taşlar sadece burada mı var dere boyunda başka yerlerde varmı o derenin akarı o taşları bana göre yuvarlamaz geriye burada bir büyük oda mahzen benzeri bir yer açılmış o taşlarda dereye yuvarlanmış daha önceki örneklerde olduğu gibi....
sonuç burada her şey olabilir var olabilir yok olabilir..
benim düşüncem bu,
bu arada enver sen hala bir şey bulamadın o kadar güzel yerlerde emeğin varki ama inan sen sonuca muhakkak ulaşacaksın..

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

asi ustanın sudan etkilenmez dediği bir çubuk tarifi vardır. bu tarif sitemizde de mevcuttur. tahta çubuklar ile ve plastik boru ile yapılmış çubuklar. bu çubuklar maliyet açısından son derece düşük maliyette ve yapım olarakda son derece kolay çubuklardır. kendinde çok rahat şekilde yapabilirsin bunları. eğer asi ustamın dediği gibi bu çubuklar sudan etkilenmez çubuklar ise. yani su yanındada boşluk bulma yetenekleri var ise. sen bu çubuklardan kendine birer tane yapıp bu alanda çubukları bir test etmelisin enver. tabi çubuk kullanmayı bilmiyorsan önce elini alıştırman lazım. yani çubuk ile boşluk tesbiti yapabilecek kadar acemliği atmak için antrenman yapman lazım. boşluk bulmaya alıştığında ise buraya gider ve o şüpheli alan cevresinde boşluk tesbiti denersin. sana yardımı olacaktır.

bura boş olamaz. kayalar ve şekiller bunu söylüyor bağırarak.

enver

Kullanıcı

Yorumlarınız için çok teşekürler!Cantar usta yorumunuz için teşekürler.adacık olan yeri ben konuya atmışım amca.hipopotam olan taş da sizin haç balık dediğiniz taşın aynısıdır.vede sorduğunuz su akıntısının arkasındadır amca.tahta köprü ise olabilir ama ben bulamadım amca.başka usta arkadaş da aynısını sormuştu bana.bakacağım.Harbici usta.tahta çubuklar bende var Metin usta bana öğretmişti onları.bende birde bakır tel çubukları da var.10luk.onlarla uraşıyorum zaten usta.ama tel çubukları çok yer veriyor.bizim aceliğimizden mı yoksa?baktığımız bir kaç tane yeri boş çıktı usta.inşaALLAH Cantar ustanın da dediği gibi bir gün yüzümüz gülecektir.Teşekürler ve saygılar!

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

madem iki çeşit çubukta sizde var bu durumda siz bu çubuklarla orda sonuç alırsınız. bakır için bişey diyemeyeceğim. çünkü ben bakır çubuktan çok iyi verim alamadım.

Süper Usta

Yasaklı
Yasaklı

kuşun gaga yönünde yeri varmış senin yerin orada

Üst Alt