İlginç işaret ve etrafı! | Define işaretleri ve anlamları

İlginç işaret ve etrafı!

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum Sayın Arkadaşlar!İşte karşınızda yine ilginç başka bir işaret.baktığı yön güneydoğudur.Teşekürler!

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Cevap: İlginç işaret ve etrafı!

aleykumselam enver kardeşim,

yine güzel bir yer bulmussun,Allah c.c emeklerını zai etmesın.sende benım gıbısın,yerleri bul bul,ama bir şey edemeden geri gel.
inş birşeyler nasip olur.

eskici

Kullanıcı

ilginç bir şeymiş bu,

üçgenmi,öküz kafasımı ,diğren derler bide çatal gibi.ustaların yorumunu bende merak ettim.

enver

Kullanıcı

Bozkurt kardeş VALLAHİ dediklerinizin aynısını katılıyorum.inşaALLAH olacak bir gün.değerli usta arkadaşların yorumlarına kalmış olan bir şey.Teşekürler.

KANAS_USTA

Vip Üye

resimlemen ve anlatımın yine yetersiz kardeslık
yonlerıyle bırlıkte elındekı fotoları anlatımlı bır sekılde aktar.
fotoların cok yetersız ayrıca buyumuyor.

enver

Kullanıcı

KANAS_USTA yön olarak vermişim usta.bölge olarak ise çeşmelerin konusunu takib etiyseniz usta aynı bölge zaten.sadece işaret olarak paylaştım usta.kayalık bölge göründüğü gibi ve bu bu kayalık bölgenin en başında kalıyor usta.resimleri her zaman ki yöntemle yükledim usta.sitenin resim yükleme programından yükledim.belki siteden kaynaklanan bir sorun usta.kusura bakmayın.karşısı yazan bir resim var usta.işte orda sağda çeşmeler duruyor usta.burayı anlatmak için çok resim gerekiyor usta.ben burayla ilgili diğer konularımdada resimler atmışım usta.hatırlarsanız bu bölgeye yabancı kalmazsınız usta diye düşünüyorum.Teşekürler ve saygılar!

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni

selamunaleykum,

enver üstad,seni en iyi anlıyanlardan biride benım.yani açtıgım konulara cvp yazılsın dıye bende 4 gozle beklerdım.

ama zamanla şunu anladım,eksiklik bende imiş.atıyorum 10 resim beklıyorum 100 yorum.tamam ustalar usta ama,medyum degıl.beni yanlış anlama sakın,hatalı ısem veya senı kırıyorsam ozur dılerım.

şimdi şöyle bır durum var,

işaret verıyoruz ama cevre bılgısı yok,cevre bılgısı neden önemlı,burdakı ustaların cogu arazıyı yutmus.sen dersınkı kare oyma var,birazda arazi bilgisi verınce usta şunu der,hee tamam bu işarete şu bölgede şu kavmin yaşam belirtileri ile rast gelmıstık dıyebılsın,
olaki farklı yaşantılar azda olsa işaretlerınde farklılık yapmış olabılır.

açıklma cok onemlı,şunu düşünürsek biz kaybederız,ya açıklama yaptıktan sonra ustaların ustalıgı nerde kalıyor,bu birçok uyenın ortak yanılgısıdır,ustalar ustalıklarını medyumlukla kazanmıyor.elbette bilgi verılmelı kendılerıne.

şimdi senın konuya dönelim,sen kanas ustaya dıyorsunkı bu işaret baska bır konumun devamı ustam,o konuya baktıysanız bunların acıklmasını anlarsınız.

enver dostum boyle bır uygulama yapılmaz yapılsada saglıklı olmaz,o konuya gec bu konunun acıklamasını anla,yok guzel dostum boyle olmaz.

ustalar nasılkı ösenmeden cevap yazıyorsa bızlerde ösenmeden acıklama yapmalıyız.

basta dedım ya,sakın yanlış anlama,yanlış anlaşılcak bırsey yazdımsa yıne özur dılerım.

bu yazdıklarım tum uyeler ve benım ıcınde aynıdır.

saygılar.inş muavfak olursun.

enver

Kullanıcı

Çok teşekürler Bozkur Kardeş!Haklısınız ben özürdilerim öyle bir cevab verdiğim için.işte yine tecrübesizlik konuşuyor usta.kusura bakmayın gerçekten.ama yemin ediyorum burada kimin yaşadığını hiç ama hiç bilmiyorum.sadece sizden yeni öğreniyorum yoru7mlardan öğreniyorum kimin yaşadığını.burda demekki rumlar vede ermeniler yaşamış.seneyi hala bilmiyorum.bölge olarak hep aynı usta.Kanas ustaya da çok özürdilerim diyorum.ama başka ne anlatabilirim diye bilemiyorum.çünkü dediğim gibi rumların vede ermenilerin yaşadığını sizden öğrendim vede işaretlerden anladım.siz anlatınız zaten.eklenecek resimler yok başka çünkü bunları 1 sene evvel çekilen resimlerdir.her gitiğimde yeni yeni işaretler ve ilginç güzel şeyler çıkıyor karşıma.bende hemen sevinip resimlerini çekip buraya atıyorum usta.Tekrar teşekürler çok teşekürler yardımınız için Bozkurt kardeş!(diğer konuda çok güzel resimler paylaştım.arkadaşlar da bakabilir doğa harikaları mı acaba yoksa insan elimi ?usta:)Saygılar!

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni

anlayışın ıcın tesekkur ederım.obur konularınada bakan olacaktır.emın ol.

selametle.

Üst Alt