Cevap: İlginç işaret ve etrafı!
selamunaleykum,
enver üstad,seni en iyi anlıyanlardan biride benım.yani açtıgım konulara cvp yazılsın dıye bende 4 gozle beklerdım.
ama zamanla şunu anladım,eksiklik bende imiş.atıyorum 10 resim beklıyorum 100 yorum.tamam ustalar usta ama,medyum degıl.beni yanlış anlama sakın,hatalı ısem veya senı kırıyorsam ozur dılerım.
şimdi şöyle bır durum var,
işaret verıyoruz ama cevre bılgısı yok,cevre bılgısı neden önemlı,burdakı ustaların cogu arazıyı yutmus.sen dersınkı kare oyma var,birazda arazi bilgisi verınce usta şunu der,hee tamam bu işarete şu bölgede şu kavmin yaşam belirtileri ile rast gelmıstık dıyebılsın,
olaki farklı yaşantılar azda olsa işaretlerınde farklılık yapmış olabılır.
açıklma cok onemlı,şunu düşünürsek biz kaybederız,ya açıklama yaptıktan sonra ustaların ustalıgı nerde kalıyor,bu birçok uyenın ortak yanılgısıdır,ustalar ustalıklarını medyumlukla kazanmıyor.elbette bilgi verılmelı kendılerıne.
şimdi senın konuya dönelim,sen kanas ustaya dıyorsunkı bu işaret baska bır konumun devamı ustam,o konuya baktıysanız bunların acıklmasını anlarsınız.
enver dostum boyle bır uygulama yapılmaz yapılsada saglıklı olmaz,o konuya gec bu konunun acıklamasını anla,yok guzel dostum boyle olmaz.
ustalar nasılkı ösenmeden cevap yazıyorsa bızlerde ösenmeden acıklama yapmalıyız.
basta dedım ya,sakın yanlış anlama,yanlış anlaşılcak bırsey yazdımsa yıne özur dılerım.
bu yazdıklarım tum uyeler ve benım ıcınde aynıdır.
saygılar.inş muavfak olursun.