isaretin cozumu | Define işaretleri ve anlamları

isaretin cozumu

nusret54

Kullanıcı
şelalenin önü burası.

imag02kwk.jpg

nusret54

Kullanıcı
Cevap: isaretin cozumu

Şelalenin sağ tarafı üstten çekim.

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni

s.a

nusret kardeşim bu sefer çözdün olayı,hadi rast gele inş.
bu arada konu başlıklarını uygun açarsan daha dikkat çekici olur.

nusret54

Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşim inşallah bu resimler yardımcı olur net bir cvp alamadım daha önceki resimlerden bakalım bunlar yardımcı olacakmi.

aga.0074

Kullanıcı

BU YERLERİ İNCELE VE KARŞI TARAFTAKİ TÜMULUS HERALDE

4636imag02wqw.jpg

7456imag0259.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

nusret konu açmanda evet bir takım gelişmeler var, lakin tam anlamı ile olaydaki bütünlüğü yakalayamamışsınız. ama o da zamanla ve ikazlar ile olur sanıyorum. şimdi. ilk olarak yine tam olarak neyin ne olduğunu resimlerden anlayamasakda (çünkü resimde yönler belirtilmemiş, işaretler çekilmeden önce kayalardaki yapraklar dallar dahi temizlenmemiş, resimlerde bütünllük yok hangi resimden sonra hangi alanı eklediniz bir önceki resim ile sonrakisi arasında yer yön belirtmemişiniz.
eski kuru şelalenizdeki kayalığın arkası halen muamma resimleri yok, ama bunları da sanırım zamanla sizde görebilecek ve bize net tarifleyebileceksinizdir. (kendimden biliyorum. bende böyleydim foruma ilk geldiğimde bana söylenen uyarılara çok kızıyordum. sanki beni oyalıyorlar gibi geliyordu, bir süre sonra başkalarının konularına bakarken anladım ki benim konularım da çok büyük eksiklikler var. hatalarımı gördüm uyandım. doğru konu açmayı öğrendim. ve beni uyaranlara da fazlası ile hak vermiştim)

neyse konundaki yorumuma devam edeyim. alta bir resim ekleyeceğim. bu resimdeki çalışılmış alanda birileri bişey bulabildimi? bulamadılar ise o yönü çok iyi kontrol edin. orası işlemli bir yer tahminim. boşluk çubuğunuz varsa boşluk kontrolü yapın. orda bir mezar olmalı. (tabi bulunmadı ise)

1790nsr1.jpg

Üst Alt