Işaretli kayalar

A21MEDLi

Admin
Cevap: Işaretli kayalar

aşağıdaki son üç resim 100 metre yukarısında ve deprem yada doğal afet sonucu gibi bir nedenle yuvarlanmış taşlara benziyor.

evet haklısın,
kayaların hepside bi araya toplanmış,doğal olaraktan..

A21MEDLi

Admin

sence yukarıdan yuvarlanan kayalar,onca ağaçların arasından ilerleyip bir araya gelmesi doğalmı??

karanar

Kullanıcı

sence yukarıdan yuvarlanan kayalar,onca ağaçların arasından ilerleyip bir araya gelmesi doğalmı??

ben de bunu kestirmeye çalışıyorum ama sanırım bu mezarlar buraya taşlar yuvarlandıktan çok sonra yapılmış. işaretlerin hepsi kayaların görünür yüzeyinde ve işaretlerin gösterdiği yerde mezarlar var.

ankara

Güvenlik
Kullanıcı

klasik ankara çevresinde görülen mezar yapıları meşelik çevrenin meşelik olması birde yukarı kesimlerde çam agaçları vardır az çok bölgeyi tahmin ediyorum buranın degerli mezarlarını bulmak lazım kolay gelsin arkadaşım.

karanar

Kullanıcı

klasik ankara çevresinde görülen mezar yapıları meşelik çevrenin meşelik olması birde yukarı kesimlerde çam agaçları vardır az çok bölgeyi tahmin ediyorum buranın degerli mezarlarını bulmak lazım kolay gelsin arkadaşım.

çok saol usta, üç alanda geniş boşluk ve metal tespit ettik, hayırlı inşaallah kardeşim...

A21MEDLi

Admin

en çok nereye emek harcanmışsa,değerliyi orada aramak lazım.
O yığma kayalar,ileride kullanılmak üzre
mezarların baş ve ayak taşı olarak toplanmışta olabilir? olmayabilirde?
bence o kayaların arasınıda es geçme,kullandığın teknoojiyle burayıda kontrol et
.

karanar

Kullanıcı

en çok nereye emek harcanmışsa,değerliyi orada aramak lazım.
O yığma kayalar,ileride kullanılmak üzre
mezarların baş ve ayak taşı olarak toplanmışta olabilir? olmayabilirde?
bence o kayaların arasınıda es geçme,kullandığın teknoojiyle burayıda kontrol et
.

haklısın ustam, o kayaların 10 metre altı olduğu gibi mezarlık 2*1 ebadında 8-10 mezar var. onların hemen altında 2 oda mezarı var. yine kayalığın 10 metre kadar yanında resimlerde koridorun çıktığı yerde de tümülüs vari bir oda var. ama sanırım ben ot bitmeyen ağaçların oradan başlıyacam, en çok orada değerli sinyali alıyorum. bir de '' L '' çubuklar bahsinde konu açtığım, H işaretli ağacın oradan değerli sinyali veriyor. bu H şekilli oda ile kayalık arasında 200 metre var. hayırlısı inşaalllah, dau edin.

Üst Alt