işciliği güzel yuvarlak oyma!

Kervan07

Vip Üye
güzel bir sunum olmuş umarım video nasıl çekilir sunum nasıl yapılıra bir örnek olur onun oda mezar olduğu odanın yapımı esnasında çıkan mucur ve taşlardan belli oluyor
giriş tam dediğiniz yerden ayrıca mezar değerli değil
çok değerli
güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim ustam🤝

Kervan07

Vip Üye
Özür usdam, Videoda acaba benmi yanlış anladım,
rica ederim. video da rüzgardan kaynaklı biraz hışırtı mevcut. belki bu yanlış anlamanıza sebeb olmuştur. evet ok ve bakla işareti ile yön vermiş. zaten yön verdiği yerde de yığma gibi yapı kendini ele veriyor. hayvancağızda tam yığmanın üstünde bekci:)
yorum için teşekkürler🤝

Kervan07

Vip Üye
Bilgilendirme güzel olmuş eline sağlık Kervan ustam. Yazarak değilde böyle görsel olduğunda akılda daha kalıcı oluyor
evet necat ustam, düzgün ve açıklayıcı videolar her zaman ilk tercihim olmuştur. daha bilgilendirici ve akılda kalıcı olduğuna inanıyorum. güzel yorumunuz için teşekkür ederim sizlerde sağolun 🤝

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Özür usdam, Videoda acaba benmi yanlış anladım,
Bakla demissiniz ben baklava anlamışım, Demekki baklava canımız istemiş usdam
Dervişin fikri neyse zikride o olurmuş :)
evet necat ustam, düzgün ve açıklayıcı videolar her zaman ilk tercihim olmuştur. daha bilgilendirici ve akılda kalıcı olduğuna inanıyorum. güzel yorumunuz için teşekkür ederim sizlerde sağolun 🤝
Darısı diğer ustalarımızın başına :)

özgürXdaglı

Vip Üye
öyle hakim bir tepede normal mezar olmaz aga ve girişi ordan olmaz

büyük bir oda ve içinde lahit mezarlar olmalı ve girişi en uygun olan eteklerden olmalı tünel girişi tünel tünel ile oda arasında kapı ya tek büyük oda yada bir birine baglantılı üç sıralı oda olmalı

Üst Alt