isli mağarada adam kellesi haç işareti | Define işaretleri ve anlamları

isli mağarada adam kellesi haç işareti

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
ağzı açık bir mağara isli mağara şeklinde. girince sol duvarında bir insan başı boyun kısmına kadar yapılmış. bunun altında bir kılıç şeklinde kanal var. ilersinde bir de haç var ama resimde çıkmadı. mağaranın yüksekliği 3 mt kadar mağaranın içi baya genişçe. şişkin duvar yok. mağarada ilerledikçe su birikintileri var.

bu konuda elimdeki resimlerden atacağım. yakında resimleri çoğaltacağız. şimdilik bize neye ve nereye dikkate etmemizi anlatırsanız sevinirim.

(sadece mağara değil cevrede başka işaretler bulgularda var onları da başka konulara açmayı düşünüyorum. ama sorduğunuz şeylere göre bazılarını bu konuyada ekleyebilirim. saygılar hürmetler ustalar.

bu kafanın resmi

bu mağara içinde haçın olduğu dikkat çekici çıkıntı yapmış taş bloğu

bu mağaranın sonuna doğru çekilmiş resmi. bu alanda yerde bir miktar su var.

mağaranın içinden bu kadar resim yeter sanırım. dışında da hayli kalabalık bir işaretleme var özellikle dere boyunda. gerek işaret gerekse put şeklinde yapılmış heykel gibi kayalar. fikirlerinizi bekliyorum. saygılar.

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı
Cevap: isli mağarada adam kellesi haç işareti

resim ya sonradan yapıldı yada eşkiya acele ile yaptı resimde sanat yok kalite yok amabazı şeyleri ustaca gizlemişler burun bir kuyu gibi gözler ayrı yapıda sanki fazla uzakta değil gibi

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

resim ya sonradan yapıldı yada eşkiya acele ile yaptı resimde sanat yok kalite yok amabazı şeyleri ustaca gizlemişler burun bir kuyu gibi gözler ayrı yapıda sanki fazla uzakta değil gibi

haklısınız ustam. burun ve kaşların birleşim şekli çok enteresan bir çizim. bence gizli bir mesaj barındırıyor olmalı. gözlerdeki bakıştada bir ahenk yok. biraz şeşi beş görüyorlar gibi. dudakları da bir garip onlarda hilal şeklinde ay gibi somurtur gibi çizilmişler. fakat kafa şekli son dönem çizimi değil.

birde kafanın hemen sağ yanında bir ok var ucu sağ yukarı bakar vaziyette.

Son düzenleme:

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

günceldir...

İRON

Kullanıcı

s.a harbi.usta resimden anlaşıldığı gibi eşkıya resmi olduğunu kanısındayım.adam hem uzgün hemde çok melül melül bakıyor.iki nedeni olabilir.birinici adam yada adamlar diyelim mallarını almadan kaçıp gitmişler yani bırakmak zorunda kaldılar.ikinicisi de öle bişekil yapmışlarki buraya girene sanki üzülecekmişiz gibi bi izlenim vermişler.yani bir nevi tuzaklıdır...adam duduağının biri yere bakıyor yerde farklı bişey görebiliyormusunuz.yatay bi çizgi var hemenaltında oda odaya giden yol masında yada tunel babında kullanılmış olabilir.diğer resimlerinizide baktım ama net bişey göremedim yada foto eksik çıktı...daha açık net resimler beklliyorum sizlerden mubarek usta...yerin güzel ve malzemesi fazlada uzakta değil.herşeyi içerden ara .bide adamın bakış açısı kapının mağareasına mı bakıyor tam olarak nere bakıyor.bilgilendirirmisin.selamelt kalınız.saygılar........

KARE(KUKIR)

Kullanıcı

A21MEDLi

Admin

usta bu mağara 5 köşedenmi oluşmuş,yanii 5 köşelimi?

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

resmin arkasında bence bir oda var.çekmece gibi sıkıştırılmış taşın olduğu yerden öbür oda hazırlanmış sanırım..
.................

Son düzenleme:

rafet5757

Kullanıcı

s.a. harbici ustam ben bu resimde 2 tane suret görüyorum biri cizimdeki baktgı yön kırmızı okların yönü fakat 2 resim daha gizli biraz netleştirmeye çalııştım tam aksi istikamete bakıyor burada 2 gizli kapak geçit olabilir biri tuzak digeri tuzaksız bana göre 2 resim sizde dikkatli bakın . tuzaklara dikkat dostum allaha emaneol

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

kısmet olursa yakın zamanda tekrar gitmeyi istiyoruz ustalarım. bahsettiğiniz noktalara daha dikkatli bakacağız. sağolun

Üst Alt