ağzı açık bir mağara isli mağara şeklinde. girince sol duvarında bir insan başı boyun kısmına kadar yapılmış. bunun altında bir kılıç şeklinde kanal var. ilersinde bir de haç var ama resimde çıkmadı. mağaranın yüksekliği 3 mt kadar mağaranın içi baya genişçe. şişkin duvar yok. mağarada ilerledikçe su birikintileri var.
bu konuda elimdeki resimlerden atacağım. yakında resimleri çoğaltacağız. şimdilik bize neye ve nereye dikkate etmemizi anlatırsanız sevinirim.
(sadece mağara değil cevrede başka işaretler bulgularda var onları da başka konulara açmayı düşünüyorum. ama sorduğunuz şeylere göre bazılarını bu konuyada ekleyebilirim. saygılar hürmetler ustalar.
bu kafanın resmi
bu mağara içinde haçın olduğu dikkat çekici çıkıntı yapmış taş bloğu
bu mağaranın sonuna doğru çekilmiş resmi. bu alanda yerde bir miktar su var.
mağaranın içinden bu kadar resim yeter sanırım. dışında da hayli kalabalık bir işaretleme var özellikle dere boyunda. gerek işaret gerekse put şeklinde yapılmış heykel gibi kayalar. fikirlerinizi bekliyorum. saygılar.
bu konuda elimdeki resimlerden atacağım. yakında resimleri çoğaltacağız. şimdilik bize neye ve nereye dikkate etmemizi anlatırsanız sevinirim.
(sadece mağara değil cevrede başka işaretler bulgularda var onları da başka konulara açmayı düşünüyorum. ama sorduğunuz şeylere göre bazılarını bu konuyada ekleyebilirim. saygılar hürmetler ustalar.
bu kafanın resmi
bu mağara içinde haçın olduğu dikkat çekici çıkıntı yapmış taş bloğu
bu mağaranın sonuna doğru çekilmiş resmi. bu alanda yerde bir miktar su var.
mağaranın içinden bu kadar resim yeter sanırım. dışında da hayli kalabalık bir işaretleme var özellikle dere boyunda. gerek işaret gerekse put şeklinde yapılmış heykel gibi kayalar. fikirlerinizi bekliyorum. saygılar.