Kabartma keçi figürü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı
Cevap: Kabartma keçi figürü.

Salyaları akan kurt bu kocaelindeki kurtmu. Yoksa bişeylerimi kaçırdım acaba

Dogrudur burası nıcomedıa,salyaları akan kurt ve ikiz tepeler,yalnız kayıtlarda yazanlarla burası pek uyuşmuyor,bızde buranın eşkıyadan cok medenıyet işi oldugunu düşünüyoruz.

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

Ben keçi göremedim bütün yorumları da okudum gereksiz yükselmeler alçalmalar var:(
Kaya yapısına bakarsanız deforme olmaya yatkın bir kaya kütlesi ve zamanla yağmur kar ve güneşten üzerinde ibareler oluşmuştur.

Benim gördüğüm ibarenin tek eksiği ona en fazla 50 metre doğusunda bulunuyor.
Altı boş değil demiyorum cantar ustam nokta vermiş ama verilen noktanın hediyesi ona yakın yerinde.Ya bunu al diyor yada hediyeyi hediyeyi bulan bunu umursamaz:)

Senın gordugun ıbarenın tek eksıgı 50mt doguda oylemı nedır pekı?sence buranın dogusund<a ne olmalı?

Sarpedon

Kullanıcı

Nikea aslı budur. Zafer tanrıçası. Zengin bir yerdir oralar. O kurtun resmi varmı sizde

MaRCuSS

Yasaklı
Yasaklı

Nikea aslı budur. Zafer tanrıçası. Zengin bir yerdir oralar. O kurtun resmi varmı sizde

Nicea iznigin eskı adıdır,zengın olduguna suphe yok,kurtun resmını attım resımlere dıkkatlı bakmalısın.

nousanemon

Kullanıcı

Herseyin bir yeri zamani var usta kardes abi yada :)

nusret54

Kullanıcı

Yapmayın allahinizi severseniz burada işaret nerede, ayrıca keçi ve balık hic alakasız ıki işaret olmayacak duaya amin demeyin bence saygılar.

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

sürtüşmeyelim aramıza mesafe sokmayalım sıcak samimi güzel arkadaşlıklar dostluklar kuralım .
konu açan arkadaşlarımız tek bir resimle konularını açmakta konularına yorum yapılmasını istemekte konularına bir kaç yorum geldiğinde diğer fotoğraflarıda paylaşma tercihini yapmaktalar kendilerince haklılar ama yorum yapan arkadaşlar da çevre fotoğraflarını istemekte haklılar zira her işaretin emaneti kendi yerinde bulunduğu yerde olmayabiliyor çevre fotograflarında olabileceği yerler nokta atışı yapılması nı sağlıyor bu bir tahmin oyunu her kes her işareti görecek diye bir kaidede yok zira o işaret uzun zaman önce yapıldı üzerinde karlı kışlı yağmurlu soğuk sıcak günler geçti bu tabiat şartları o yapılmış itinalı özenli resimleri deforme etti bozuldu bir kısmıda bizim bencil benden başkasına yar olmasın diyen defineci müsveddelerinin hani insanın müsveddesi var ya işte öyle olanların parçalamaları deforme etmeleri nedeniyle görülmez oldu haa buldular mı menfaatlendiler mi Allah bilir...
Allah insana nasip etti ise muhakkak bir şekilde verir............

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

kurt bu mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt