Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Hocam şoyle bir bakıyorum evet Kaya olarak bir kalp ama yapiliş aşamasi olarak ne tür bir şey kullanılmış orasını bilemedim yani bir murç yada bir kesme falan dikkatimi çekmedi yosunlar bir temizlense belki daha güzel bir şey ortaya çıkabilir araştırmaya deyermi bence deyer yani kafadaki düşünceleri atmak uğruna da olsa deyer evet bir kalp ise zaten aşama beli bir bayan mezarı olma itimali çok yüksek ne diyelim kolay gelsin hocamZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Denemeye değer diyorsanız uğraşayım konum olarak çok güzel yer yaşanmışlık ve mağaralar varHocam şoyle bir bakıyorum evet Kaya olarak bir kalp ama yapiliş aşamasi olarak ne tür bir şey kullanılmış orasını bilemedim yani bir murç yada bir kesme falan dikkatimi çekmedi yosunlar bir temizlense belki daha güzel bir şey ortaya çıkabilir araştırmaya deyermi bence deyer yani kafadaki düşünceleri atmak uğruna da olsa deyer evet bir kalp ise zaten aşama beli bir bayan mezarı olma itimali çok yüksek ne diyelim kolay gelsin hocam