Öncelikle selamünaleyküm bir kaç görsel değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar her iki açıdan olacak şekilde görselleri yukluyorum
aleyküm selam arkadaşım.. işaretlediğim yer çiçeği andırıyor sanırım 2 ayrı kayadan faydalanmış yarısını bu taraftaki kayaya diğer yarısını arkadaki kayaya yapmış öyle bir açıdan yakalamışsınki çiçek bütün olarak cıkmış siyah çarpı attığım yerdeki taş yani çiçeğim diğer yarısı koyma gibi duruyor muhakkak kontrol et orayı cihazlaÖncelikle selamünaleyküm bir kaç görsel değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar her iki açıdan olacak şekilde görselleri yukluyorum
Ucgen ve deve olarak adlandirigin detaylı görseli ve diğer resim ise baktığı yönü gösteren görsel yaklaşık 45-50 MT ve orada kışın akan yazın kuruyan dere mevcutüçgen bir taş üçgenin bir ucu kaplunbaga kafasına çevrilmiş bu kafanın baktıgı yön nedir kuzey guney dogu batı belirtirmisiniz bence birde üçgen ölçüleri alın belki ölçüler bir ip ucu verir ama son resminiz guzel anne ve annenin başının ustunde deve yavrusu yavru deve yavrusuysa anneside deve olmalı bence bunların daha detaylı resimleri ekleyin bide cevredeki pınar sayısı mesafesi önemlidir

kaplunbaga uzerinde sivri burunlu bir hayvan denklemine dönüştü Z yazdıgım yer kaplunbaga onun üstündeki hayvan sivri burunlu kaplunbaganın başı kesik buda malımızı geldik aldık demek ayrıyeten resimlerde anne+yavru görüşü anne artı+2 yavru denklemine dönüştü ustaların kaplunbaganın karşısında ust uste 3 taş söylemine uyuyor ayrıyeten Z yazdıgım alanda harfler var gibi emin olmak için onuda ustten resimleyelim cihaz imkanı varsa 50 m etrafınıfını inceleyelim Ekli dosyayı görüntüle 63914
Geldik aldık derken usta dönem soygunu yediğini mi vurguluyorsun.kaplunbaga uzerinde sivri burunlu bir hayvan denklemine dönüştü Z yazdıgım yer kaplunbaga onun üstündeki hayvan sivri burunlu kaplunbaganın başı kesik buda malımızı geldik aldık demek ayrıyeten resimlerde anne+yavru görüşü anne artı+2 yavru denklemine dönüştü ustaların kaplunbaganın karşısında ust uste 3 taş söylemine uyuyor ayrıyeten Z yazdıgım alanda harfler var gibi emin olmak için onuda ustten resimleyelim cihaz imkanı varsa 50 m etrafınıfını inceleyelim Ekli dosyayı görüntüle 63914